«Δύσκολο να αντιδράσεις»

Το γκολ του Αχαρναϊκού στις καθυστερήσεις έπαιξε καθοριστικό ρόλο σύμφωνα με τον Νίκο Νεντίδη.

Αρκετά προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Νίκος Νεντίδης μετά το τέλος του αγώνα στο Μενίδι. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τον Αγροτικό Αστέρα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 2-1. Στις δηλώσεις του, ο Νεντίδης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που έδωσαν το τρίποντο στον Αχαρναϊκό, ενώ στάθηκε και στην χρονική σημασία του πρώτου τέρματος.

Το FL News βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και σας μεταφέρει τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδα του Ευόσμου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αχαρναϊκού για τη νίκη. Μπήκαν με αποφασιστικότητα, είχαν μεγάλη θέληση και κατάφεραν να κυριαρχήσουν. Στο πρώτο μέρος, δυστυχώς, δεχθήκαμε ένα γκολ πριν τελειώσει το 45λεπτο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να αντιδράσουμε, αλλά ήρθε το 2-0. Έπειτα αλλάξαμε τον σχηματισμό μας (σ.σ. 3-5-2), μειώσαμε και προσπαθήσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Μετά την αποβολή, όμως, δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε και έτσι ήρθε η ήττα.

Δεν βρεθήκαμε στην καλύτερή μας μέρα. Όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, τότε είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Ο Αχαρναϊκός είχε αποφασιστικότητα, θέληση και δύναμη».

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep