Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Σε σκηνικό εγκατάλειψης

Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα αγωνίστηκαν στο φιλικο χωρίς να δώσουν ραντεβού για συνάντηση μετά το Πάσχα. Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα αγωνίστηκαν στο φιλικο χωρίς να δώσουν ραντεβού για συνάντηση μετά το Πάσχα.

Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα ήταν για μια ακόμη φορά μόνοι, αφού στο φιλικό με το Κορωπί (3-0) δεν εμφανίστηκαν άνθρωποι της διοίκησης, ούτε και κόσμος.

Η διοίκηση του Εθνικού Αστέρα έχει καταθέσει έφεση στην Football League και υποστηρίζει πως ήταν παράνομη η απόφαση της αναβολής του αγώνα διότι είχε περάσει το χρονικό περιθώριο των 48 ωρών που προβλέπει ο ΚΑΠ.

Θεωρητικά ήταν ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι σε μια χρονιά που ο Εθνικός Αστέρας βίωσε απίστευτες καταστάσεις. Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν βρέθηκαν στο γήπεδο αφού δεν μπορούσαν να καλύψουν τις οικονομικές υποσχέσεις τους για πληρωμές παικτών και υπαλλήλων πριν το Πάσχα. Οι οπαδοί απογοητευμένοι δεν έκαναν τον κόπο να ανέβουν στο γήπεδο της Καισαριανής και έτσι το φιλικό με το Κορωπί έγινε μπροστά σε 38 άτομα. Σε ένα γήπεδο που δεν είχε άσπρες γραμμές και επόπτες οι δύο ομάδες βγήκαν για να παίξουν δύο ημίχρονα των 50 λεπτών. Αυτό το σκηνικό αποτυπώνει όσα έχει περάσει την φετινή περίοδο η ομάδα της Καισαριανής και έτσι έκλεισε ο κύκλος της σεζόν 2011-12. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον της ομάδας.

Οι αισιόδοξοι μιλούν για δικαίωση στην έφεση που έχει κατατεθεί στην Football League και επιστροφή στο πρωτάθλημα. Οι απαισιόδοξοι πάλι για συμμετοχή στην Δ’ Εθνική την σεζόν 2012-13.

Οι αισιόδοξοι μιλούν για δικαίωση στην έφεση που έχει κατατεθεί στην Football League και επιστροφή στο πρωτάθλημα. Οι απαισιόδοξοι πάλι για συμμετοχή στην Δ’ Εθνική την σεζόν 2012-13. Η διοίκηση του Εθνικού Αστέρα έχει καταθέσει έφεση στην Football League και υποστηρίζει πως ήταν παράνομη η απόφαση της αναβολής του αγώνα διότι είχε περάσει το χρονικό περιθώριο που προβλέπει ο ΚΑΠ. Το χαρτί θα έπρεπε να είχε φτάσει στην ομάδα τουλάχιστον 48 ώρες πριν και όπως στην αναμέτρηση με τον Πιερικό δεν τους επέτρεψαν να πληρώσουν την Παρασκευή όσα όφειλαν για την προσφυγή ώστε να γίνει το παιχνίδι, έτσι και σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να ισχύσει το 48ωρο.

Δεν υπάρχει σαφή εικόνα για τα χρήματα που χρωστά η ομάδα και το ποσό που πρέπει να καλυφθεί. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 600.000 Ευρώ και φτάνουν στο 1,3 εκατ. Ευρώ. Πάντως στο φιλικό δεν εμφανίστηκε άνθρωπος της διοίκησης διότι παίκτες και προσωπικό θα απαιτούσαν χρήματα για Πάσχα.

Οι ελπίδες για την δικαίωση τους δεν είναι πολλές και επειδή έχουν ακούσει πολλές υποσχέσεις μέσα στην σεζόν δυσκολεύονται να πιστέψουν πως θα επιστρέψουν πάλι στο πρωτάθλημα. Το φετινό σήριαλ αναμένεται να έχει δηλαδή ακόμη ένα επεισόδιο που θα παιχθεί την Μεγάλη Πέμπτη στα γραφεία της επιτροπής εφέσεων, ή αν αναβληθεί η υπόθεση την επόμενη Πέμπτη. Σκοπός της διοίκησης της ομάδας είναι να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή και την τελευταία στιγμή να σωθεί η αξιοπρέπεια της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Εθνικού Αστέρα επικράτησε με 3-0 με τα γκολ να σημειώνουν ο Σκάρος, ο Τσιγάρας και ο Τσίπρας. Ο Πέτρος Δημητρίου δεν κάθισε καν στον πάγκο και έδινε οδηγίες από την θέση του 4ου διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων για την ιστορία

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χριστοδουλάκης, Αρκουμάνης, Λαμπρόπουλος, Καζνέτσης, Γκεμίσης, Νάστος, Γουδέλης, Σκάρος, Μαστρογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Αδαμάκης. Επαιξαν και οι Μυρσίνιας, Δημούσης, Χαροντάκης, Τριανταφύλλου, Μαρτίνος, Παπαδημητρίου, Τσιγαράς. Λάζος, Τσίπρας, Ινγκλαντίν, Καμαράκης.

ΚΟΡΩΠΙ (Α. Καρπούζας): Μπουλούμπασης, Φύτρος, Ρούτσης, Αλεξίου, Γεωργούσης, Πούλος, Ντούνης, Πριονίδης, Κανέλλος, Γερολυμάτος, Μουρούτης Επαιξαν και οι: Μπονέ, Πάντου, Τόλιας, Ματσάγκος, Παππάς, Σκοπελίτης.

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2012 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep