«Όταν έρθει η ώρα...»

Το σχόλιο του Μπάμπη Τεννέ στο FL News για τις διπλές αναμετρήσεις της Λαμίας με τον Ατρόμητο.

Εν μέσω «καυτού» προγράμματος στο πρωτάθλημα η Λαμία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. H ομάδα της Φθιώτιδας ενδιάμεσα των δύο αγώνων με τους Περιστεριώτες θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Πανσερραϊκό (εκτός), Αχαρναϊκό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), με τον τεχνικό, Μπάμπη Τεννέ να δηλώνει στο FL News πως όταν έρθει η ώρα οι «κυανόλευκοι» θα δούν σε τι κατάσταση θα βρίσκονται και αν θα είναι ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά ο προπονητής της Λαμίας ανέφερε:

«Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί για τα μεταξύ μας παιχνίδια Κυπέλλου. Ενδιάμεσα έχουμε να δώσουμε πολύ σοβαρά παιχνίδια για την ομάδα μας. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα πώς θα είμαστε και αν θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Την Πέμπτη (22/12) η Λαμία υποδέχεται την Καλλιθέα στο ΔΑΚ και, φυσικά, στοχεύει στην 6η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα που θα τη διατηρήσει μόνη στο ρετιρέ στο τέλος του 2016. Προέκυψαν, πάντως και προβλήματα από την εκτός έδρας νίκη (3-0) στα Χανιά. Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο Σουλεϊμόν Όμο δέχτηκαν χτυπήματα και ο πρώτος είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς με την αθηναϊκή ομάδα.

Last modified onΤρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep