«Να μην περάσει κανείς»!

Ο Κώστας Χατζής αναφέρθηκε στον στόχο του Αγροτικού Αστέρα για το απόλυτο εντός έδρας.

Το 3Χ3 εντός έδρας έκανε στο «Δ. Κοντικάκης» ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στον Πανσερραϊκό. Οι «σταχυοφόροι» διατηρήθηκαν έτσι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στόχος τους είναι, όπως δήλωσε ο Κώστας Χατζής, να μην υπάρχει η παραμικρή απώλεια στο γήπεδό τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού μέσου των «πράσινων» στο Metropolis 95,5:

«Κάναμε το 3Χ3 εντός και συνεχίζουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, να μην περάσει κανείς από το «Δ. Κοντικάκης» και να μην χάσουμε βαθμούς. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και εκτός έδρας χάσαμε μόνο από τον Παναιγιάλειο. Εκατό φορές να το κάνει ξανά αυτό ο αντίπαλος δεν θα το βάλει. Έχουμε μέταλλο και σε κάθε ματς παλεύουμε για τη νίκη.

Και με τα Τρίκαλα και με την Καλλιθέα μόνο εμείς ήμασταν μέσα στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε ως το τέλος. Στόχος μας είναι μία πολύ καλή πορεία. Στα 14 χρόνια που αγωνίζομαι ο Αγροτικός είναι από τις πιο οργανωμένες που έχω αγωνιστεί μετά την ΑΕΛ και τον Απόλλων Σμύρνης. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Είπαμε θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Γιατί όχι και την άνοδο; Γι' αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Αυτό θέλει η διοίκηση και ο προπονητής μας».

Για τα φαβορί της ανόδου και τον Άρη:

«Ο Άρης, η Λαμία τα Τρίκαλα και ο Απόλλωνα θα παλέψουν. Μακάρι κι εμείς να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη και να φτάσουμε ψηλά. Πολλά χρόνια τώρα μπορεί ομάδες με πλούσιο ρόστερ να μην ανεβαίνουν και να προβιβάζονται άλλες που είναι πιο ομάδες. Το ρόστερ του Άρη είναι σε άλλο επίπεδο, δεν το συζητάμε, αλλά θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τα προβλήματα της κατηγορίας:

«Ελπίζω να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αργήσαμε και αυτό έκανε πολύ κακό, γιατί οι ομάδες δεν μπορούν να βρουν ρυθμό. Με τα διαδοχικά ματς δεν θα υπάρχει τόσο θέαμα. Ελπίζω η νέα διοίκηση της λίγκας να κρατήσει όλες τις ομάδες ως το τέλος, γιατί το περσινό με τις αποχωρήσεις ήταν ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα».

Για τη συμπαράσταση των οπαδών:

«Βλέπουμε ότι παρά το κρύο έρχονται στο γήπεδο. Ξεχνούν τον Αγροτικό Αστέρα που είχαν συνηθίσει και μας βοηθάνε. Το ίδιο έκαναν με τον Πανσερραϊκό και μας έδωσαν επιπλέον κίνητρο. Θεωρώ ότι θα φέρουμε κι άλλο κόσμο. Η περιοχή έχει πολύ κόσμο και θέλουμε να τον κάνουμε να έρθει στο γήπεδο».

Την Τρίτη (20/12) όσοι έπαιξαν κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι Τεγούσης, Γιακουμής παρέμειναν εκτός, ενώ διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό θα είναι ο Τάι που εξέτισε την ποινή του.

Last modified onΤρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep