«Μας πείσμωσε»

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 της Ριζούπολης ο Νίκος Νεντίδης και στάθηκε στην αποβολή που πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Αγροτικός Αστέρας έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από τη Ριζούπολη και βάσει της εξέλιξης του αγώνα, ο Νίκος Νεντίδης ήταν ικανοποιημένος. Ο τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου υποστήριξε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ειδικά μετά την αποβολή του Ουνγιαλίδη. Αναλυτικά είπε:

«Έγινε ένα παιχνίδι όπου τα παιδιά με την ψυχή που έδειξαν, καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό που νομίζω ότι τον δικαιούμαστε. Αν μιλήσουμε για το πρώτο μέρος θα πούμε ότι ο αντίπαλος είχε την υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει τις πολλές τελικές για να σκοράρει. Εμείς είχαμε δύο καλές φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και θα μας έδινε ψυχολογία για την συνέχεια.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά, αλλά χάσαμε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ουνγιαλίδη. Αυτό, όμως, μας πείσμωσε και παίξαμε και γι’ αυτόν. Με την ψυχή μας και με το σωστό στήσιμο πήραμε τον βαθμό. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που είναι μία πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να πάει καλά και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει».

Σε ερώτηση για την αλλαγή του Νίκου Μπουτζίκου στο ημίχρονο που έφερε τον αποβληθέντα Δημήτρη Ουνγιαλίδη (είχε κίτρινη) στα μπακ, ο Νεντίδης τόνισε:

«Ήταν ένα ρίσκο, το οποίο το πήρα εγώ, το συζήτησα με τα παιδιά. Ο Νίκος δεν έχει παίξει ακόμα αρκετά παιχνίδια. Ο Δημήτρης έχει παίξει περισσότερα ματς και πήρα τελικά το ρίσκο. Αλλά νομίζω ότι ήταν τραβηγμένη η κάρτα. Ο διαιτητής πήρε την απόφαση αυτή και τέλος».

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep