Πτυχιούχος ο Στόγιος

Από το τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θράκης αποφοίτησε ο 25χρονος μέσος του Πανελευσινιακού

Το να συνδυάσεις το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τις σπουδές δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο, όπως απέδειξε ο Ιωάννης-Αλέξανδρος Στόγιος.

Ο 25χρονος μέσος, που από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται στον Πανελευσινιακό, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θράκης και την περασμένη εβδομάδα πήρε και επίσημα το πτυχίο του!

Φέτος αγωνίστηκε στα παιχνίδια Κυπέλλου των «σταχυοφόρων» με Λάρισα και Τρίκαλα, και υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας. Παράλληλα με την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, έχοντας θητεία ακόμα σε Πανθρακικό και Καλλιθέα, δεν παραμέλησε τις σπουδές του.

Αντίθετα, τον τελευταίο χρόνο φρόντισε να τα δώσει όλα για να πάρει το πτυχίο του και μάλιστα με καλό βαθμό, ενώ παράλληλα, πήρε την υψηλότερη πιστοποίηση για γυμναστής από την Αμερικάνικη Ένωση Γυμναστών. Η παράλληλη ενασχόληση με σπουδές και επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ήταν εύκολη, αλλά ο Στόγιος κατάφερε να τα συνδυάσει με επιτυχία.

Στην εξεταστική περίοδο του καλοκαιριού και του Σεπτεμβρίου διάβασε πολύ, παράλληλα με την προετοιμασία του Πανελευσινιακού, και πέρασε συνολικά 24 μαθήματα! Οι κόποι του Στόγιου ανταμείφθηκαν και πήρε το πτυχίο του, αποδεικνύοντας πως αν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να γίνουν.

Στα 25 του χρόνια, έχει μπροστά του μια καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά και το πτυχίο του γυμναστή, που του ανοίγει κι άλλες πόρτες, ενώ βελτιώνει την σχέση του με το άθλημα.

Αν μη τι άλλο, ο Στόγιος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζονται, καθώς απέδειξε ότι μπορεί να συνδυάσει τις σπουδές με την καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep