«Σημασία να διατηρηθείς στην κορυφή»

Ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε ότι το σημαντικό δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς εκεί.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, στάθηκε μετά το 4-0 επί του Πανελευσινιακού στον τραυματισμό του Πίντο. Υποστήριξε από εκεί και πέρα ότι έχει σημασία πώς θα διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή. Είπε: «Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο νομίζω πάρα πολύ καλό, οι ποδοσφαιριστές μας είχαν πολύ καλή διάθεση, πολύ ωραίες συνεργασίες, πέτυχαν τέσσερα γκολ και είχαν και άλλες ευκαιρίες. Νομίζω ότι ήταν ένα από τα καλά ημίχρονα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Στο δεύτερο μέρος κοιτάξαμε περισσότερο να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα γιατί έρχονται πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, συνεχόμενα, και νομίζω και αυτό το καταφέραμε. Το αρνητικό στην όλη ιστορία είναι ο τραυματισμός του Πίντο που μας στεναχώρησε πάρα πολύ όλους.

Ενδεχομένως να είναι και σοβαρός και δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε τη νίκη ούτε την κατάκτηση της πρώτης θέσης που έχουμε από σήμερα λόγω αυτού του περιστατικού. Βέβαια σημαντικό δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, σημαντικό είναι να διατηρηθείς εκεί. Έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη και θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και ειλικρινά και εγώ θέλω να απευθύνω μια έκκληση ότι χρειάζεται να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο στα δύο επόμενα παιχνίδια, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικά για την πορεία της ομάδας μας.

Η ομάδα μας έχει μάθει και έχει γαλουχηθεί στο να μπαίνουμε μέσα και να προσπαθούμε όλα τα παιχνίδια να τα κερδίζουμε. Τώρα βέβαια αν βάλουμε προτεραιότητα, σίγουρα είναι το πρωτάθλημα και όχι το κύπελλο. Αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Η ομάδα που παίζουμε από το όνομα της και μόνο είναι μεγάλη πρόκληση για όλους».

Τους παίκτες της Λαμίας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ανέστης Αναστασιάδης, που είπε: «Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μια δύσκολη εβδομάδα απέναντι σε μία ομάδα που πιστεύω ότι θα μπορέσει να κάνει ζημιές. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε όπως είχε πει ο κόουτς ένα ωραίο ποδόσφαιρο και να βάλουμε τέσσερα γκολ. Από κει και πέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με ηρεμία για την επόμενη εβδομάδα που εξίσου έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια, πολύ σπουδαία και ίσως είναι ιστορικά για την ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, αλλά όπως είπε και ο κόουτς μας μένει μια πίκρα απ’ αυτό το παιχνίδι που ενώ φαινόταν εύκολο να το τελειώσουμε, δυστυχώς ήρθε ένας τερματισμός ενός παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα και στην ομάδα. Αν μπορέσουμε να είμαστε σταθεροί όλη την διάρκεια της χρονιάς θα καταφέρουμε την άνοδο.

Αν είμαστε προσηλωμένοι και ενωμένοι στα δύσκολα που θα έρθουν, γιατί κάποια στιγμή θα έρθουν δύσκολα, νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε. Υπάρχουν δυνατές ομάδες αλλά οφείλουμε και για την ιστορία και για τον κόσμο και για τον πρόεδρο και για τον προπονητή να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά πιστεύω ότι με την παρουσία μας και την αγωνιστική μας εικόνα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο περισσότερο γίνεται τον κόσμο στο γήπεδο γιατί η ομάδα τον έχει ανάγκη».

Πηγή: lamianow.gr

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep