Αυθημερόν Κρήτη

Η αποστολή του Αχαρναϊκού θα μεταβεί ανήμερα του αγώνα με τον ΑΟΧ στην Κρήτη.

Η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ άλλαξε το πλάνο του Αχαρναϊκού. Η ομάδα του Μενιδίου θα ταξιδέψει στα Χανιά αεροπορικώς, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αυτό θα γίνει την Κυριακή (03/12), γιατί δεν βρέθηκαν εισιτήρια για το Σάββατο (02/12). Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μάλεμε η αποστολή θα επιστρέψει, επίσης με αεροπλάνο.

Όπλο των «πράσινων» είναι η ξεκούραση, καθώς ο αντίπαλός τους αγωνίστηκε την Πέμπτη (01/12) στο Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό, παιχνίδι που αναμενόταν να παρακολουθήσει ο προπονητής, Μίλος Κόστιτς.

Η ΠΑΕ, τέλος, έκανε γνωστό ότι θα χορηγήσει τις εμφανίσεις των αθλητών του Ερασιτέχνη ως ένδειξη της άριστης συνεργασίας των δύο πλευρών. Η σχετική ανακοίνωση:

«Με μία χορηγία από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κ. Κλήμη Κολιό και τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου προς τον Ερασιτέχνη ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ επισφραγίζεται η άριστη συνεργασία που έχουν τα δύο σωματεία. Η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε ένδειξη σεβασμού στην διαχρονική προσφορά του Ερασιτέχνη τόσο στην μεγάλη ομάδα, όσο και στο φυτώριο που αποτελούν οι Ακαδημίες, χορηγεί τις εμφανίσεις των αθλητών για τη νέα αθλητική σεζόν.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η ΠΑΕ θεωρεί πολύτιμο σύμμαχο τον Ερασιτέχνη, όμως ταυτόχρονα και τις Ακαδημίες ένα σπουδαίο κομμάτι της οικογένειας του Αχαρναϊκού. Πέρα από το γεγονός πως μέσα από τις Ακαδημίες αναδεικνύονται νέα ποδοσφαιρικά αστέρια, μέσα από τις Ακαδημίες προωθείται τόσο το ποδόσφαιρο, όσο γενικότερα ο αθλητισμός, η ευγενής άμιλλα και ο υγιής τρόπος ζωής».

Last modified onΠέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep