«Μας είπε ότι θα το γυρίσουμε»

Ο Άγγελος Χαντί αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη (2-1) του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Για τη σπουδαία ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη νίκη (2-1) που πανηγύρισε ο ΟΦΗ στο Κύπελλο μίλησε ο Άγγελος Χαντί. Ο ποδοσφαιριστής των «μελανόλευκων» που σημείωσε το πρώτο γκολ στο ματς της Τετάρτης (30/11) με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Βουό, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ Fm 94,6 και στάθηκε στην ομιλία του Νίκου Νιόπλια στα αποδυτήρια.

Όπως ανέφερε ο Χαντί: «Ναι, πιστεύαμε στη νίκη και μας είχε κάνει ο κοουτς να το πιστέψουμε. Ήταν συγκλονιστικός ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο. Όλοι πιστεύουμε στην ομάδα και με όλο τον σεβασμό πιστεύαμε ότι μπορούμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός μας σεβάστηκε και έδειξε ότι το ήθελε το ματς. Εμείς μπήκαμε περισσότερο σοβαροί πιστέψαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε.

Μας είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και έχουμε τις ικανότητες να γυρίσουμε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αναπτυχθούμε λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης του γηπέδου. Στο δεύτερο 45λεπτο σταμάτησε η βροχή και μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από την ισοφάριση και μετά διακρίναμε ότι ήταν βαριά τα πόδια τους. Είναι λογικό όταν υπάρχει τέτοια πίεση».

Για τις δηλώσεις Κιάσου περί αδιαφορίας παικτών του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορώ να κρίνω. Ο Κώστας γνωρίζει βέβαια και τότε κάτι θα ξέρει».

Αν διέκρινε στα αποδυτήρια τι κλίμα επικρατούσε στις τάξεις των «πράσινων»: «Ήταν όλοι πολύ στενοχωρημένοι».

Εάν έπαιξε ρόλο η πίεση στον Παναθηναϊκό: «Ναι, έπαιξε ρόλο. Εμείς μετά το 1-1 βρήκαμε χώρους και τους εκμεταλλευτήκαμε. Ο ΠΑΟ ανέβασε την άμυνα ψηλά, γιατί ήθελε το αποτέλεσμα και εμείς ξέραμε ότι θα κάνουμε ευκαιρίες».

Για την άνοδο του ΟΦΗ: «Ελπίζουμε να ανέβουμε το συντομότερο δυνατό. Αυτός είναι ο στόχος μας, να επιστρέψει ο ΟΦΗ στη φυσική του θέση. Να παίζει συνέχεια τέτοια παιχνίδια με μεγάλες ομάδες». Συμπλήρωσε, τέλος, ότι η διοίκηση των «μελανόλευκων» είναι παράδειγμα προς μίμηση και σημείωσε ότι είναι απόλυτα συνεπής προς τους ποδοσφαιριστές.

Last modified onΠέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 12:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep