Τίμησε Θώδη, Καραγιάννη (photos)

H Αναγέννηση Καρδίτσας βράβευσε τις παλιές δόξες της, Σπύρο Θώδη, Βάιο Καραγιάννη.

Δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ακολούθως έκαναν μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ τίμησε η θεσσαλική ΠΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, έδωσε τιμητικές πλακέτες στους Σπύρο Θώδη, Βάιο Καραγιάννη. Οι πλακέτες ανέφεραν:

Τιμής ένεκεν στον Βάιο Καραγιάννη για την προσφορά του στον ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας και στο καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο. Υπηρέτησε με ζήλο και αγάπη τον ιστορικό μας Σύλλογο. Χάρη στη δυναμικότητα και την αγωνιστικότητά του, κέρδισε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων μας. Η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Αμερικής και η αξιοθαύμαστη πορεία του, ήταν η δικαίωση των προσπαθειών του».

Τιμής ένεκεν στον Σπύρο Θώδη για την προσφορά του στον ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας και στο καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο. Υπηρέτησε με ζήλο και αγάπη τον ιστορικό μας Σύλλογο. Χάρη στην τεχνική του κατάρτιση και την αγωνιστικότητά του, κέρδισε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων μας. Η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η αγάπη του φίλαθλου κόσμου και η αξιοθαύμαστη πορεία του, ήταν η δικαίωση των προσπαθειών του».

Last modified onΤρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 21:19

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep