Φοβερός Άρης, 3-3 με Αστέρα

Άρης και Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Αγκαλιά με την πρόκριση οι Θεσσαλονικείς.

Σε ένα φοβερό παιχνίδι στο "Κλ. Βικελίδης", Άρης και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 3-1 στο 72', αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στο 3-3. Συγκάτοικοι στην κορυφή οι δύο ομάδες με 4 βαθμούς. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» περνούν στους »16» ακόμα και αν χάσουν από τη Βέροια, αρκεί να επικρατήσει ο Αστέρας Τρίπολης του Αιγινιακού. Ακόμα και ισοπαλία, βέβαια, να παραχωρήσουν, θα πάρουν το εισιτήριο ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15' έπειτα από εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Μάσα και Τσουκαλά. Ο Αργεντινός με γυριστό σουτ νίκησε τον Διούδη και έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 25'. Ο Μπαργκάν, που είχε απειλήσει και στο 12', με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Αυτό γιατί στο 29' ο Ιωαννίδης με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα - σουτ του Καλτσά που πήγε στο δοκάρι, έκανε το 1-2. Ο Άρης μπήκε δυνατά στο β' μέρος, ο νεοεισελθών Μιλούνοβιτς προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα, αλλά ήταν οι Αρκάδες που με πέναλτι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Στο 71' ο Μάσα ανατράπηκε από τον Διούδη και στο 73' ο Τσιλιανίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν. Το πάλεψαν και δικαιώθηκαν. Ξαναμπήκαν στο ματς στο 85', όταν ο Ευαγγέλου έκανε χέρι και ο διαιτητής Καραντώνης υπέδειξε πέναλτι. Ο Τάτος ευστόχησε και μείωσε. Ο ίδιος παίκτης στο 87' επωφελήθηκε από τις κόντρες και με σουτ μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα κόντραρε η μπάλα στον μοιραίο Ευαγγέλου, ισοφάρισε σε 3-3. Η πρόκριση πλέον θα κριθεί στην 3η και τελευταία αγωνιστική.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 25' Μπαργκάν, 85'-87' Τάτος/14' Μάσα, 29' Ιωαννίδης, 72' Τσιλιανίδης

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66' Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46' λ. τρ. Παυλίδης), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Αντρέου (46' Μιλούνοβιτς).

Αστέρας (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (63' Ιγκόρ), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46' Πότσι Τσάβες), Μάσα.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)

Η βαθμολογία
(5ος όμιλος)
1. Αστέρας Τρίπολης 4 (4-3)
2. Άρης 4 (6-3)
3. Αιγινιακός 3 (1-3)
4. Βέροια 0 (0-2)

Η επόμενη αγωνιστική
Άρης - Βέροια (13/12)
Αιγινιακός - Αστέρας Τρίπολης (13/12)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep