«Διπλό» μετά από ένα χρόνο

Από τις 28 Σεπτεμβρίου 2015 είχε να κατακτήσει τρίποντο εκτός έδρας ο ΑΟ Χανιά.

Τονωτική ένεση αποτέλεσε για τον ΑΟ Χανιά η εκτός έδρας νίκη (2-1) απέναντι στον Πανσερραϊκό. Οι «κυανόλευκοι» αν και ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ κατέκτησαν την πρώτη τους φετινή νίκη σε επίσημο ματς, ενώ πανηγύρισαν «διπλό» έπειτα από 14 μήνες! Η τελευταία εκτός έδρας επικράτηση στο πρωτάθλημα, άλλωστε, είχε σημειωθεί στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος απέναντι στον Εργοτέλη (1-0), στο Παγκρήτιο.

Σημειώνεται ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Νεμπόισα Ρούνιτς λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε. Την Πέμπτη (01/12) ακολουθεί το εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και στόχος των Κρητικών είναι να χαρούν την αναμέτρηση και να κερδίσουν εμπειρίες οι νεαροί.

H ΠΑΕ, τέλος, ευχαρίστησε τις χανιώτικες επιχειρήσεις για τη στήριξή τους και σημείωσε σε ανακοίνωσή της: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και οι φίλαθλοι του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ευχαριστούν θερμά την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης ΑΝΕΚ LINES, τα καταστήματα Italian Factory Outlet και τον κ. Παινεσάκη, την εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε., τα super markets Χαλκιαδάκης,το Ξενοδοχείο Ακάλη, την εταιρεία Σγουρομάλλης Παναγιώτης και Σία Ο.Ε., το κατάστημα γραφιστικών και φωτοαντιγράφων Copycat (Ηρώων Πολυτεχνείου αρ. 14) και τον φαρμακοποιό κ. Κνιθάκη Γεώργιο (οδός Αν. Γογονή αρ. 51) για τη διαχρονική στήριξη τους προς την ομάδα των Χανιωτών φιλάθλων που συνεχίζεται και τη φετινή αγωνιστική σεζόν».

Last modified onΔευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep