«Λειτουργήσαμε μετά το 2-0»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης θέλει να κρατήσει μόνο την αντίδραση της ομάδας του μετά το 2-0 από τον Αιγινιακό. Ο Κώστας Ανυφαντάκης θέλει να κρατήσει μόνο την αντίδραση της ομάδας του μετά το 2-0 από τον Αιγινιακό.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για το χαμένο πρώτο ημίχρονο και τις δυσκολίες της αναμέτρησης που τις γνώριζαν από την αρχή.

Ικανοποιημένος μόνο από την αντίδραση μετά το 2-0 έμεινε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, ο οποίος είπε πως πρέπει να την έχουν σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή τους. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ερχόμενοι εδώ γνωρίζαμε πως έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είναι αυτός που κυκλοφορεί την μπάλα και προσπαθεί να δημιουργήσει. Μια κακή αντίδραση σε στατική φάση μας έφερε πίσω στο σκορ με γκολ που προήλθε από εκτέλεση του κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πάλι ένα γκολ από μια φάση που κάναμε κακή εκτίμηση εμείς και ήρθε το πέναλτι για το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε πιστεύω πως ο Πανθρακικός λειτούργησε καλά στο γήπεδο και αυτό είναι ένα σημείο που μας ικανοποιεί. Προσπαθήσαμε να μπούμε πάλι στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ακόμη και την νίκη. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε, αλλά μετά βελτιωθήκαμε και πρέπει να κρατήσουμε αυτό και να δούμε πώς πρέπει να μπαίνουμε έτσι από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο».  

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep