«Ήθελα να 'μουν στην κερκίδα»

Ο Νίκος Νεντίδης δήλωσε ότι παιχνίδια όπως το Αγροτικός-Καλλιθέα φέρνουν κόσμο στα γήπεδα.

Ο Αγροτικός νίκησε 5-3 την Καλλιθέα στο «Δ. Κοντικάκης» και ο προπονητής του, Νίκος Νεντίδης, δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος. Μετά το ματς είπε: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας που έκαναν καλό παιχνίδι. Ευχαριστώ και τον Τάκη (Γκώνια) για τα καλά λόγια που λέει για εμάς. Δεν μιλάω πολύ, το ξέρετε. Κάποια στιγμή είχα πει ότι θα παίζαμε ίσως με την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Αυτό είναι γεγονός.

Είναι σημαντική αυτή η νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θέλει το χρόνο της. Θα ήθελα σήμερα να ήμουν στην κερκίδα και όχι στον πάγκο. Έγινε ωραίο παιχνίδι, το χαιρόμασταν κι εμείς. Τέτοια ματς φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Να δώσουμε την ευκαιρία στους παίκτες να παίζουν και όχι να τρέχουν».

- Σας προβηματίζει ότι δεχτήκατε τρία γκολ;

«Η Καλλιθέα είναι ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βάλει γκολ. Όταν βάζεις πέντε γκολ, χαλαρώνεις. Όλες οι ομάδες όταν παίζουν έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Καταφέραμε και εκμεταλλευτήκαμε κάποια από τα μειονεκτήματά της. Μας προβλημάτισαν όντως τα τρία γκολ που δεχτήκαμε, αλλά ήταν ένα ανοιχτό ματς. Ξέραμε πώς θα έπαιζε η Καλλιθέα».

-Τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν;

«Επειδή ήμασταν κι εμείς ποδοσφαιριστές, αυτό που λέω στους παίκτες είναι ότι τα όρια τα βάζουν αυτοί. Το πόσο θέλω να εξελιχθούν εξαρτάται από εμένα».

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep