«Για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις στον ΑΟΧ και θέλουν αποτέλεσμα κόντρα στον Πανσερραϊκό

Στις Σέρρες δοκιμάζεται ο ΑΟ Χανιά, με το Νίκο Γκεμίση να τονίζει πως στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο 26χρονος μέσος μίλησε στη NEA TV για το ματς της Κυριακής (27/11, 15:00) με τον Πανσερραϊκό και επισήμανε πως στον ΑΟΧ δούλεψαν στη διακοπή και πλέον καλούνται να δείξουν βελτίωση στο γήπεδο.

«Η διακοπή μας έκανε να δουλέψουμε παραπάνω. Πάμε σε ένα παιχνίδι που έχουμε δουλέψει και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι αυτό που θα μας κάνει να ξεφύγουμε από την κατάσταση και ελπίζω να πάμε καλά και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο Γκεμίσης.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις συνέπειες στις ομάδες, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο για μας, γιατί ότι πρόγραμμα και να κάνουμε, κάθε φορά η αναβολή φέρνει εκνευρισμό και χάνουμε τον ρυθμό μας. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε αυτό που δουλέψαμε τόσο καιρό. Όλες οι καταστάσεις πάνε πίσω και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Έχουμε φτάσει σε δύσκολο σημείο. Το βιώνουν όλες οι ομάδες αυτό. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, που είναι ο αγώνας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep