«Επιπολαιότητα...»

Ο Νίκος Νιόπλιας εξέφρασε το παράπονό του προς τους παίκτες του ΟΦΗ μετά το 2-0 επί του Πανελευσινιακού.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, έκανε λόγο για την επιπολαιότητα που χαρακτηρίζει τους παίκτες του στην τελική προσπάθεια, μετά το 2-0 επί της Ελευσίνας. Αρχικά είπε: «Σημειώσαμε δύο τέρματα και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και άλλα. Το πρόβλημά μας είναι ότι έχουμε μία επιπολαιότητα στην τελική ευκαιρία και θα έπρεπε να μας είχε γίνει μάθημα.

Ενώ φτάνουμε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, σπαταλάμε ευκαιρίες και εκεί που πρέπει το σκορ να είναι 3-0 ή 4-0, μία στιγμή με μία φάση στο 90’ μπορεί να γίνει το 2-1. Αυτό το πρόβλημα έχω διαπιστώσει, το καλό είναι ότι έχουμε ένταση σαν ομάδα, έχουμε καλά τρεξίματα και το καλύτερο από όλα είναι ότι συνειδητοποιήσαμε πως θα πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα».

Για το φιλικό με τον Εργοτέλη: «Η σφαλιάρα στο φιλικό με τον Εργοτέλη, μπορώ να πω ότι μας έκανε περισσότερο καλό γιατί όπως έχω πει και στους παίκτες μου, τέτοιες ήττες ή μπορούν να σε διαλύσουν ή μπορεί να σε φέρουν κοντά στον στόχο σου. Εμείς την διαχειριστήκαμε σωστά και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημά μας σήμερα στο παιχνίδι. Βέβαια, η νίκη δεν λέει κάτι σήμερα πέρα από τους τρεις βαθμούς γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς. Αν έχουμε αυτήν την ηρεμία σαν ομάδα και συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, θα έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Νομίζω ότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα μετατεθεί για Τετάρτη και ίσως έχουμε μία εβδομάδα από Τετάρτη σε Τετάρτη. Ετσι μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα το παιχνίδι. Αν γίνει τελικά έτσι, σίγουρα θα είναι διαφορετικά. Άλλο να δουλέψεις μέσα σε μία εβδομάδα και άλλο σε 2-3 μέρες. Σίγουρα θα είναι δύσκολα για όλους μας. Όπως έχω πει, το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ποιος έχει διάρκεια. Αυτός θα γευτεί την χαρά της ανόδου και αυτό φαίνεται και στα ανάλογα πρωταθλήματα του εξωτερικού».

Για τον Μητρόπουλο και τις μεταγραφές: «Κάνουμε προγραμματισμό, έχουμε ήδη δει 2-3 μήνες την ομάδα, έχουμε καταλάβει τα προβλήματα μας. Καλή μεταγραφή ο Μητρόπουλος και Έλληνας, όπως ξέρετε υπάρχουν περιορισμοί στη Β' Εθνική».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν κράτησαν δυνάμεις οι παίκτες: «Δεν μου φάνηκε αυτό, μου φάνηκε όμως πως ενώ μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ, το κάνουμε δύσκολο, πιο πολλές δυνάμεις χάσαμε σήμερα παρά να πηγαίνεις 3-0 ή 4-0».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep