«Θα πάρουμε αποτέλεσμα»

Ο Θοδωρής Γκάτζιος τόνισε ότι όπλο του ΑΟ Χανιά είναι η αμυντική λειτουργία.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟ Χανιά θα κάνει την Κυριακή (27/11, 15:00) ο Θοδωρής Γκάτζιος. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» σημείωσε ότι όπλο των «κυανόλευκων» για τον αγώνα στις Σέρρες είναι η αμυντική λειτουργία. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για μας. Αυτό είναι εκτός έδρας. Πάμε προετοιμασμένοι να το παλέψουμε και νομίζω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πού θα κριθεί η αναμέτρηση: «Η καλή αμυντική μας γραμμή νομίζω ότι θα παίξει σπουδαίο ρόλο. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η επίτευξη γκολ που τόσο μας έχει λείψει εδώ και πολύ καιρό».

Για το αν υπάρχει λιγότερο άγχος που το παιχνίδι είναι εκτός έδρας: «Όχι. Το άγχος είναι δημιουργικό. Δεν έχει σημασία που παίζουμε εκτός έδρας. Εμείς θέλουμε θετικό αποτέλεσμα».

Πόσο δύσκολο είναι που αναλαμβάνει σε μία τόσο κρίσιμη καμπή: «Είναι πολύ δύσκολο, διότι η προπονητική μου εμπειρία είναι τέτοια που έχω δουλέψει σε ομάδες μόνο ως γυμναστής. Είμαι ευτυχής, όμως και έχω καλούς συναδέλφους. Παίρνω στοιχεία από αυτούς και νομίζω ότι θα πάμε καλά».

Last modified onΠέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep