Επαφή για χορηγό στη λίγκα

Οι άνθρωποι του ΑΟ Χανιά πραγματοποίησαν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη για χορηγό στη Football League.

Τα τραγικά οικονομικά δεδομένα στη Football League έχουν υποχρεώσει παράγοντες ομάδων της κατηγορίας να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι, ο καθένας από τη μεριά του, ραντεβού με εταιρείες που ίσως να ενδιαφέρονταν να εμπλακούν και να δώσουν χορηγία στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fl News, οι επιτελείς του ΑΟ Χανιά είχαν την Πέμπτη (17/11) ραντεβού με όμιλο εταιρειών από τη Γερμανία. Συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του ομίλου στην Ελλάδα και κουβέντιασαν το ενδεχόμενο να δοθεί χορηγία στη Football League.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για στοιχηματική εταιρεία που θα ενεργοποιηθεί τώρα στη χώρα μας, η οποία έχει εκφράσει τη διάθεση να δώσει ένα ποσό που φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ. Μέσα σε μία εβδομάδα το Υπουργείο αναμένεται να δώσει έγκριση ώστε να μπει νόμιμα η εταιρεία στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι του ΑΟΧ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, εκτός απροόπτου. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της Δευτέρας (21/11), οπότε και θα γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep