Έβγαλε διάθεση ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ εμφάνισε βελτιωμένο πρόσωπο και επικράτησε 1-0 του Ατσαλένιου.

Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις έδειξε ο ΟΦΗ την Τετάρτη (16/11) στο ΒΑΚ. Οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν 1-0 σε φιλικό παιχνίδι του ΠΟΑ και είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και διάθεση.

Oι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν, ενώ έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Ο Όγκμποε είχε δοκάρι στο 8', ενώ ο Γιαγκιόζης στο 17' και το 44' έσωσε την εστία του σε προσπάθειες των Ράντι και Χαντί αντίστοιχα. Στο 52' ο ΠΟΑ απείλησε με άστοχη κεφαλιά του Μπουτσάκη και το 1-0 ήρθε στο 70'. Ο Κιάσσος εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιαγκιόζης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μάνου και στην επαναφορά ο Χίσι βρήκε δίχτυα. Δοκάρι είχε και ο Μάνος στο 86'.

ΟΦΗ: Δαύκος (46' Δερμιτζάκης), Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Αντουκόρ, Όγκμποε, Νάστος, Ράντι, Μπουρσέλης, Χαντί. Μετά το 60' αγωνίστηκαν οι: Μπολάκης, Βαλλιάνος, Φαζός, Οστοιτς, Μιλοσάβλιεφ, Κιάσσος, Μανος, Βρεττός, Ροβίθης, Χίσι.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Βρεττός (68' Γιακουμάκης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου (38' Πετράς), Σταθόγλου Μπουτσάκης (68' Γενιτσαρίδης), Αμπτουραχμάνι, (73' Ρουμπάκης), Φραγκιαδάκης, Τριανταφύλλου.

Last modified onΤετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep