Παραιτήθηκε ο Δρακόπουλος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανιά αποτελεί ο Αντώνης Δρακόπουλος.

Την τελευταία του προπόνηση στον ΑΟ Χανιά έκανε την Τετάρτη (16/11) ο Αντώνης Δρακόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τους παίκτες για την παραίτησή του και στη συνέχεια τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων», ο 48χρονος τεχνικός επεσήμανε πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και ζήτησε από τον κόσμο των Χανίων να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα. Στα τρία επίσημα παιχνίδια του ΑΟΧ φέτος, ο Δρακόπουλος είχε απολογισμό δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Αναλυτικά η δήλωση Δρακόπουλου:

«Σήμερα έκανα την τελευταία προπόνηση και αποχαιρέτησα τους ποδοσφαιριστές. Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, είχα συνάντηση με τον πρόεδρο, Γιώργο Μελά και του εξήγησα τους λόγους της παραίτησής μου. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια στο δύσκολο αγωνιστικό έργο που έχει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟΧ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο, Γιώργο Μελά για την άψογη συνεργασία μας, να του ευχηθώ καλό κουράγιο για τη συνέχεια και να προτρέψω όλο τον κόσμο των Χανίων, να σταθεί στο πλευρό του, διότι το εγχείρημα που ανέλαβε να κρατήσει την ομάδα στη Football League, είναι τεράστιο και δύσβατο».

Last modified onΣάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 01:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep