«Βάσιμη και αληθής»

Ο Πανελευσινιακός ανέφερε ότι στις Σέρρες είχε αντίπαλο και τη διαιτησία του Μαλούτα (Ημαθίας).

Νέα ανακοίνωση για τη διαιτησία του Μαλούτα (Ημαθίας) στις Σέρρες εξέδωσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Το FL News σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας ενημέρωσε σχετικά με τις αντιδράσεις των «σταχυοφόρων» έπειτα από τη δημοσιοποίηση του βίντεο, με την ομάδα της δυτικής Αττικής να αναφέρει ότι στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό είχε αντίπαλο και τον εν λόγω ρέφερι. Αναλυτικά ανέφερε:

«Μετά την δημοσίευση του βίντεο με τα στιγμιότυπα της 1ης αγωνιστικής στα ΜΜΕ, αποδείχθηκε περίτρανα σε όλο τον κόσμο που το παρακολούθησε οτι η ανακοίνωση μας αμέσως μετά τον αγώνα ήταν βάσιμη και αληθής. Η ομάδα μας δεν είχε αντίπαλο μόνο την ΠΑΕ Πανσερραϊκός αλλά και την διαιτησία του κύριου Μαλούτα. Ένας εναντίον δύο δεν θεωρείται δίκαιο . Έτσι , η ήττα είναι συνήθως αναμενόμενη.

Η ποδοσφαιρική και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη ποιότητα αυτής της "οικογένειας" όπως εμείς χαρακτηρίζουμε την ομαδα μας δεν μας επιτρέπει να αναλωθούμε άλλο επί του θέματος αυτού, απλά να τονίσουμε οτι σημαντικό δεν είναι ποιος αρχίζει το παιχνίδι, αλλά ποιος το τελειώνει. Και ακόμα είναι αρχή.
Εκ του Δ.Σ.».

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep