«Μας διευκόλυνε ο ΑΟΤ»

Ο Νίκος Νεντίδης ανέφερε ότι το ανοικτό παιχνίδι του ΑΟΤ βοήθησε τον Αγροτικό Αστέρα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Νεντίδης μετά τη νίκη (3-1) σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα. Όπως υπογράμμισε, ο τρόπος με τον οποίο έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι διευκόλυνε τους «σταχυοφόρους». Ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για τη δίκαιη και άξια νίκη που πήραν. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο για τα συγχαρητήρια και για ό,τι καλό είπε για μας. Το περιέγραψε πολύ καλά το παιχνίδι. Υπήρχαν δύο διαστήματα που μπήκαν πιο δυνατά από εμάς, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά γρήγορα ισορροπήσαμε και να προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που θέλουμε, να κρατάμε μπάλα και να ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι. Σε αυτό επηρέασε και το πρώτο παιχνίδι, γιατί πάντα υπάρχει ένα άγχος. Δεν είναι εύκολο και για εμάς και για τους ποδοσφαιριστές.

Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και σήμερα μας διευκόλυνε ο αντίπαλος. Γιατί και αυτός προσπαθεί να παίξει. Αν έχεις μία ομάδα απέναντί σου που παίζει και να το χαρείς μπορείς και να κάνεις αυτό που θέλεις ως ομάδα. Για όλους είναι πιο ευχάριστο. Αν έχεις κάποιες ομάδες που κλείνονται, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Άρα, θεωρώ ότι η ομάδα του Γιώργου θέλει τον χρόνο της να συνέλθει. Υπάρχουν αξίες, ήδη έχει αλλάξει αρκετά πράγματα, γιατί την παρακολουθήσαμε καιρό τώρα. Θα βρει τον δρόμο της και εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, να ελέγξουμε περισσότερο το παιχνίδι και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι παίζοντας».

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep