«Δεν έχουμε δώσει δικαίωμα»

Ο Χρήστος Παντιώρας καυτηρίασε τις ύβρεις προς τον πρόεδρο του Πανελευσινιακού, Σπύρο Δημόπουλο.

Ανύπαρκτο χαρακτήρισε το πέναλτι του Πανσερραϊκού ο Χρήστος Παντιώρας και, μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου καυτηρίασε τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν προς τον πρόεδρο του Πανελευσινιακού, Σπύρο Δημόπουλο. Αναλυτικά ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη φιλοξενία. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε διαβάσει τον τρόπο ανάπτυξης του αντιπάλου, καταφέραμε σε κόντρα επίθεση να σκοράρουμε, με τη σέντρα κι ενώ ακόμα πανηγύριζαν οι ποδοσφαιριστές μας δεχθήκαμε την ισοφάριση και κάπου εκεί δεν είχαμε καθαρή σκέψη. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κάποια πράγματα, η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο διαιτητής με κάποια σφυρίγματα που κατά τη γνώμη μου ήταν λανθασμένα μας έβαλε στην περιοχή χωρίς λόγο.

Δόθηκε ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Ο παίκτης του Πανσερραϊκού έπεσε πάνω στον Αρβανίτη. Δεν έκανε καμιά κίνηση, ούτε καν άπλωσε πόδι, δεν υπάρχει πέναλτι σε αυτήν την φάση και θα ήθελα να πω ότι σε ένα κόρνερ δικό μας ένας ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού βρήκε τη μπάλα με το χέρι που είναι μέσα στην περιοχή και όφειλε ο διαιτητής να δώσει πέναλτι υπέρ μας.

Κάτι άλλο που μου έκανε κακή εντύπωση, που για μένα έπρεπε να επαλειφθεί ο διαιτητής. Οι φανατικοί φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έβριζαν εν χορώ τον πρόεδρό μας, τον κύριο Δημόπουλο. Αυτό το καυτηριάζω και πρέπει και εσείς να το καυτηριάσετε, γιατί είμαστε μια ομάδα που δεν έχει δώσει δικαίωμα στα χρόνια που είμαστε στη Β' Εθνική. Όλες οι ομάδες έχουν πει τα καλύτερα και για τη φιλοξενία και για τη συμπεριφορά της ομάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναγιώτη, να του ευχηθώ καλή χρονιά και καλό στομάχι, είμαστε φίλοι από τις σχολές προπονητών και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Πηγή: ert.gr

Last modified onΔευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep