«Πίκρα που δεν πήραμε κάτι»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε ότι ο Πανθρακικός θα μπορούσε να μη χάσει στη Σπάρτη.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τη Σπάρτη, στην πρεμιέρα της Football League. Μετά το ματς ο τεχνικός του, Κώστας Ανυφαντάκης, είπε: «Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι είχαμε να παίξουμε με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Οι δυσκολίες ήταν δεδομένες για εμάς, αλλά πιστεύω ότι η εμφάνισή μας ήταν ικανοποιητική. Μας αφήνει μια πίκρα ότι δεν πήραμε κάτι. Φεύγουμε όμως και με αισιοδοξία ότι αυτή η ομάδα θα παλέψει για να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος κινδυνεύουμε ελάχιστα, προηγούμαστε με ένα εκπληκτικό γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο, αλλά μετά υπήρξε ένα κενό διάστημα από το 37' μέχρι το 42 οπότε και η Σπάρτη ισοφαρίζει. Νέα δεδομένα στο β' μέρος, μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλος πίεσε. Εμείς φεύγουμε από το ματς πιστεύοντας ότι έπρεπε κάτι να πάρουμε. Μας προβληματίζει ότι δεχτήκαμε δύο γκολ απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Δυστυχώς παρότι προσπαθήσαμε μέχρι τέλους δεν ισοφαρίσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε το δρόμο μας. Ευχόμαστε καλή πορεία στη Σπάρτη».

- Για το αν επηρέασε η παράταση στη σέντρα:
«Παρότι καθυστέρησε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει, το ματς που δώσαμε είχε ρυθμό, θέαμα και ποιότητα. Το περιμέναμε με ανυπομονησία. Δεν φάνηκε η πολύμηνη αποχή».

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep