Ευχές για άνοδο

Αγιασμός στην προπόνηση του ΟΦΗ το Σάββατο (29/10) με ευχές ανόδου.

Το Σάββατο (29/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο τελέστηκε αγιασμός για την ομάδα του ΟΦΗ. Οπως πέρσι, που η ομάδα κέρδισε την άνοδο απο την Γ' Εθνική στην Football League, έτσι και φέτος, τον αγιασμό τέλεσε ο παπα-Γιώργης Χατζάκης, γνωστός για τα του αισθήματα που τρέφει για την ομάδα του Ηρακλείου.

Είπε στους παίκτες: «Εύχομαι και η νέα χρονιά, να σας βρει με την άνοδο. Να έχετε υγεία για να πετύχετε το στόχο σας. Καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι της Δευτέρας. Να σέβεστε τον ιδρώτα σας και να τιμάτε την ασπίδα! (σ.σ το σήμα του ΟΦΗ)». Στον αγιασμό του ΟΦΗ, βρέθηκε και η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ ( Κ19) η οποία και θα αγωνιστεί στον αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Παρούσα ήταν σύσσωμη η διοίκηση τη ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Πολεμαρχάκης, Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Μυλωνάκης, Αποστολάκης, Ζερβάκης), ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ο μέτοχος Βασίλης Ζηδιανάκης, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Αντωνακάκης-Βαρβεράκης) και της ακαδημίας ποδοσφαίρου (Κουτεντάκης).

Πάνοπλος στα Χανιά

Ευχάριστα νέα για το Νίκο Νιόπλια στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του, να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί πάνοπλος στο παιχνίδι της Δευτέρας (31/10, 17.00) με τον Κισσσαμικό στο Μάλεμε.

Οι Κοιλιάρας και Κομεσίδης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Football league. H προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει την Κυριακή (30/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Η αποστολή την Κυριακή το απόγευμα θα μεταβεί στα Χανιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Last modified onΣάββατο, 29 Οκτώβριος 2016 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep