«Να εξυγιανθούν τα οικονομικά»

Να βρεθούν έσοδα και να απολαύσει ο κόσμος ένα καλό πρωτάθλημα θέλει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος

Να βοηθήσει τη Football League να γίνει βιώσιμη κατηγορία και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα θέλει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος εξελέγη α’ αντιπρόεδρος της Λίγκας. Ο γενικός διευθυντής του Αχαρναϊκού ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και με δήλωσή του ανέφερε: «Μπορεί όσα διαδραματίζονται αυτό τον καιρό στην λίγκα να μην τιμούν κανέναν, όμως, σκοπός είναι να εξυγιανθούν τα οικονομικά, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εν τέλει ο φίλαθλος κόσμος να απολαύσει καλό ποδόσφαιρο από τις αγαπημένες του ομάδες».

Μαζί με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, μέχρι να οριστεί νέο ΔΣ τις διαδικασίες της Football League, έχει αναλάβει καθήκοντα και ο Β’ Αντιπρόεδρος ο κ. Γιαννόπουλος εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού, ενώ όλοι όσοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο ΔΣ με απόφαση που πάρθηκε δεν θα έχουν αντιμισθία σεβόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Football League!

Μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν η 1η σέντρα του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου όπου ο Αχαρναϊκός θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στο Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών στις 15:00, κεκλεισμένων των θυρών.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep