Αυτούς αντιμετωπίζει ο Αχαρναϊκός

Ο ΠΣΑΠ έκανε γνωστή την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό τη Δευτέρα (24/10).

Φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσει τη Δευτέρα (24/10, 16:30) ο Αχαρναϊκός. Αντίπαλος των «πράσινων» θα είναι η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών του Euro 2004 και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή». Μάλιστα, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα βρίσκεται στο γήπεδο Μενιδίου κινητή μονάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη», προκειμένου να δώσουν δείγμα όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ο ΠΣΑΠ έκανε γνωστά τα ονόματα που επέλεξε ο Μπάμπης Ζελενίτσας για το παιχνίδι αυτό. Αυτοί είναι οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Νίκος Γεωργέας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σταύρος Τζωρτζιόπουλος, Θεόδωρος Παχατουρίδης, Σωτήρης Κυργιάκος, Βαγγέλης Ψαρρής, Άγγελος Μπασινάς, Γιάννης Κωτσής, Κώστας Πούλιος, Άγγελος Ζαφειράκης, Δημήτρης Μπενετάτος, Στάθης Κάππος, Κώστας Φρατζέσκος, Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης έγινε αλλαγή στο 15' λόγω ενός σφιξίματος που ένιωσε. Η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Last modified onΚυριακή, 23 Οκτώβριος 2016 13:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep