«Δέκα ομάδες δε θα αντέξουν»

Δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα υπό τις παρούσες συνθήκες, όπως τόνισε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αν δεν ξεκαθαριστούν κάποια θέματα δεν μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League, τόνισε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Metropolis 95.5. Εκτίμησε επίσης πως δέκα ομάδες δεν θα αντέξουν χωρίς έσοδα και θα αποχωρήσουν στα μέσα της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαϊωάννου:

Για το αν θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν προβλήματα. Ίσως είναι το δυσκολότερο συμβούλιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν θέλουν και άλλες ομάδες που θέλουν με ερωτηματικό. Αν ξεκινήσει χωρίς καμία χορηγία θα δούμε πολλά που άλλοι μπορούν να φανταστούν και άλλοι όχι».

Για το αν θα υπάρξουν ομάδες που μπορεί να αποχωρήσουν στη μέση της σεζόν: «Θα υπάρξουν ομάδες που θα μείνουν είτε στην αρχή είτε στη μέση της σεζόν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δέκα ομάδες δεν θα αντέξουν».

Για το αν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορεί να ξεκινήσει. Αν ενημερωθούμε στο σημερινό δ.σ. ότι κάτι άλλαξε δεν ξέρω. Υπό τις παρούσες συνθήκες υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να ξεκινήσουν».

Για τους λόγους που η Football League όρισε πρεμιέρα υπό τέτοιες συνθήκες: «Αυτό θα μας το πει ο πρόεδρος. Δεν μπορώ να δώσω ερμηνεία εγώ. Αν δεν ξεκαθαριστούν κάποια θέματα, δεν μπορεί να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτόμαστε και τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά από εμάς. Δεν μπορούμε αυτές να τις πετάμε».

1 comment

  • ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
    ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 14:47 Comment Link

    Μετά απ΄όσα διαβάζω και σύμφωνα με τα περυσινά δεδομένα, ένας όρος που χρειάζεται απαραιτήτως να μπεί σχετικά με τους αγώνες πρωταθλήματος και προκειμένου αποφευχθούν τα περυσινά παρατραγουδα, όπου οι ομάδες που παραιτηθηκαν στην πορεία, μέχρι της παραίτησής των έκοψαν βαθμό ή βαθμους από κάποιες 'αλλες που διεκδικούσαν την άνοδο ή την αποφυγή υποβιβασμου. Απεναντίας μετά την παραίτησή των, άλλες ομάδες με τους ίδιους ως άνω στόχους, επωφελήθηκαν και κέρδισαν άνευ αγώνος 3 βαθμούς εκτός, ή εντός έδρας. Συνεπώς ο όρος που πρέπει να μπεί Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΩΣ, είναι πως βαθμοί που χάθηκαν μέχρι τότε από ομάδες που συνεχίζουν, απ΄αυτές που παραιτήθηκαν στην πορεία [μεχρι της παραίτησής των από το πρωτάθλημα], ή επιστρέφονται κανονικά σ΄αυτές ο βαθμός ή οι βαθμοί που χάθηκαν ως μηδέποτε διεξαχθέντες οι αγώνες αυτοί, ή ΔΕΝ λαμβάνονται καθόλου υπόψη οι βαθμοί αυτοί για καμμία ομάδα, ήτοι τόσο γι αυτές τις ομάδες που χάσανε βαθμό ή βαθμούς [ως μηδέποτε διεξαχθέντες οι αγώνες αυτοί], είτε γι αυτές τις ομάδες που στα χαρτιά - πρόγραμμα ακολουθούν. Μπορεί όμως να δοθούν σε όλες τις ομαδες που συνεχίζουν, από 3 βαθμούς στην καθεμιά απ΄αυτές που παραιτήθηκαν, ούτως ώστε το πρωτάθλημα να παιχθεί με ίσους όρους. Ελπίζω όχι μόνον να καταλάβατε τι εννοώ, αλλά να το υλοποιήσετε κιόλας, εάν "κόπτεσθε" οι διοικουντες τη Football League,πως θέλετε το πρωτάθλημα να είναι καθαρό και με ίσους όρους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep