«Πιθανολογείται έναρξη»

Ο ΑΟ Χανιά ενημέρωσε για την προεδρική επίσκεψη στην προπόνηση της Δευτέρας (17/10).

Μήνυμα στήριξης πήραν τη Δευτέρα (17/10) οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανιά από τους Γιώργο Μελά, Σωτήρη Μαυρονάσιο. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αντίστοιχα ζήτησαν από τους «κυανόλευκους» να μην επηρεάζονται από τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί και να δείξουν τον απαραίτητο ζήλο. Μάλιστα, στο δελτίο Τύπου η ΠΑΕ σημείωσε ότι «πιθανολογείται ότι το πρωτάθηλαμ θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο»!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Τα αμέτρητα εμπόδια που παρουσιάζονται στον Α.Ο.Χ. με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, δεν «τρομάζουν» τη νέα διοίκηση, η οποία βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Γιώργος Μέλας και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, μίλησαν στους παίκτες για αρκετή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν.

Παρότι πιθανολογείται ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ακόμη δεν έχει βρεθεί τηλεοπτική στέγη και χορηγός για τη Football League, οι δυο διοικητικοί παράγοντες, ζήτησαν απο τους ποδοσφαιριστές να μην επηρεάζονται απο τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, να δείξουν μεγαλύτερο ζήλο και προσπάθεια και όσο θα είναι αυτοί οι δυο στην ομάδα, να μην ανησυχούν.

Όσο για κάποια άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανυπόστατα, αναληθή και διαψεύδονται κατηγορηματικά απο την ΠΑΕ. Ίσως, τα δημοσιεύματα αυτά, αποσκοπούν κάπου άλλου...».

Μεγάλο δώρο απο τη διοίκηση του Α.Ο.Χ. στους φιλάθλους

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας, πήρε μια μεγάλη απόφαση. Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2016-17, δεν θα αφορούν μόνον τους αγώνες του πρωταθλήματος αλλα και του κυπέλλου.

Όποτε, οι φίλαθλοι του Α.Ο.Χ που ήδη εχουν πάρει εισιτήριο διαρκείας αλλα και αυτοί που θα πάρουν απο σήμερα, μπορούν να μπουν «ελεύθερα» στα ματς κυπέλλου με Ολυμπιακό και Πλατάνια, καθώς και στα επόμενα, αν η ομάδα μας προκριθεί».

Last modified onΔευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep