«Δυνατός και ανταγωνιστικός ο Αγροτικός»

Αισιόδοξος για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα, όποτε αυτό ξεκινήσει, είναι ο Φελίπε

Πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις του Χαβιέ Φελίπε από τον Αγροτικό Αστέρα, περιμένοντας κι αυτός την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «σταχυοφόρων» για τη μέχρι τώρα επαφή του με την ελληνική αθλητική πραγματικότητα, τους στόχους του με τον Αγροτικό Αστέρα, τις σχέσεις που έχει με τους συμπαίκτες του αλλά και την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

«Η πρώτη μου επαφή με την πόλη της Θεσσαλονίκης και την Ελλάδα ήταν το 2009 όταν ήρθαμε με τη Μπόκα Τζούνιορς για δύο φιλικά προετοιμασίας. Παίξαμε τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα. Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη, μου θυμίζει τη ζωή της δικής μου περιοχής που λέγεται Ναβάρο και είναι κοντά στο Μπουένος Άιρες», ανέφερε αρχικά.

Για την νέα του ομάδα ο Αργεντινός επιθετικός σχολίασε: «Έχουμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Ήρθαν φέτος αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές στους οποίους ανήκω κι εγώ. Είμαστε ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις».

Για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος τόνισε: «Είναι πολύ κακό που δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Εμείς όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμασταν για το πρώτο παιχνίδι κάτι που δεν έγινε. Καθημερινά προπονούμαστε αλλά δεν γνωρίζουμε το πότε θα παίξουμε».

Για το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια: «Είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα μέσα στα αποδυτήρια. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα αφού όλα τα παιδιά είναι ο ένας κοντά στον άλλο. Άλλωστε υπάρχει και ο Τάι με τον οποίο μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Για το αν αντιμετώπισε πρόβλημα επικοινωνίας: «Από τη στιγμή που μιλάμε στα αγγλικά αλλά και στα ισπανικά μέσα στα αποδυτήρια δεν είχε κανένα πρόβλημα επικοινωνίας. Άλλωστε μέσα στις επόμενες σκέψεις μου είναι να ξεκινήσω μαθήματα ελληνικών».

Στα της προπόνησης, οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα εγκαινίασαν την Τετάρτη (5/10) το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο στο Ωραιόκαστρο. Ο Φελίπε επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα, μετά από μια μέρα άδειας, ενώ οι Τάι και Δεινόπαπας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ανεβάζουν ρυθμούς για το φιλικό με τη Βέροια. Την Πέμπτη (6/10) οι «σταχυοφόροι» θα προπονηθούν το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep