«Με... κουκούτσια θα παίξουν;»

Η αντιπροσωπεία του Πανελευσινιακού έκλεψε την παράσταση στην κλήρωση Κυπέλλου. Επίθεση και σε Μπίρδα.

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα επηρέαζε και την κλήρωση Κυπέλλου. Το FL News σας ενημέρωσε LIVE για το ξέσπασμα των ανθρώπων του Πανελευσινιακού όταν ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη, ενώ υπήρξε ένταση και με τον Λάμπρο Μπίρδα.

«Στη Β' Εθνική έχουμε ένα θέμα με τη συμμετοχή του Πανελευσινιακού και της Ζακύνθου λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Ελπίζω ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έχει ξεκαθαρίσει», ανέφερε ο Γαβριηλίδης και ακολούθησε τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο του Πανελευσινιακού, Χρήστο Παλαιολόγο: «Με κουκούτσια ή λεφτά θα παίξουν αυτοί; Αυτός δεν έχει μαντήλι να κλάψει, πώς πληρώνει για τα παράβολα;», ρώτησε και συνέχισε: «Χρωστάνε παντού, σε όλη την Ευρώπη»!

Άπαντες κοιτούσαν απορημένοι, αφού ειδικά οι εκπρόσωποι ομάδων της Super League δεν γνώριζαν σχετικά με την υπόθεση. Τον λόγο ακολούθως πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος και είπε: «Δεν υπάρχουν πουθενά! Υπάρχει κάποια διάταξη να συμμετέχει η Ζάκυνθος αν πέσουμε εμείς;», και στη συνέχεια ο Χρήστος Δημόπουλος εκτός εαυτού τόνισε: «Τέσσερις μήνες είμαστε σε δικαστήρια. Έχουμε χαλάσει 50.000 ευρώ σε δικηγόρους και βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο σημείο. Έβγαλε χθες απόφαση το Διαιτητικό...

Ποιος θα μας γυρίσει τα λεφτά μας; Ποιος είναι πίσω από τη Ζάκυνθο; Ποιος ασχολείται; Δεν είναι απειλή. Όταν τελειώσει το θέμα ο καθένας θα μπει στο καβούκι του. Σπηλώνουν ονόματα που έχουν φορέσει το εθνόσημο. Θα πληρώσουν όλοι. Θα τους κυνηγήσουμε. Μου σπήλωσαν το όνομα. Είμαστε οικογενειάρχες. Γιατί δεν το έκανε πριν έξι μήνες η Ζάκυνθος; Πίστευε ότι θα σωθεί. Θα χαλάσουμε άλλα τόσα που θα δικαιωθούμε εμείς, αλλά θα πληρώσουν».

Απέναντί του ήταν ο εκπρόσωπος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Λάμπρος Μπίρδας, ο οποίος, μάλιστα, είναι εκ των δικηγόρων της Ζακύνθου στις υποθέσεις που εκκρεμούν. Ο Χρήστος Δημόπουλος του επιτέθηκε φραστικά, αλλά ο πρώτος δεν απάντησε και το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι κάνει τη δουλειά του ως νομικός.

«Υπάρχει μία διαδικασία εδώ και τέσσερις μήνες. Βγήκε μία απόφαση χθες να μην επικυρωθεί η βαθμολογία. Τρέχουμε για μία δωροδοκία που δεν υπάρχει πουθενά. Είναι ξεφτίλα. Έχουμε κουραστεί», συμπλήρωσε ο Σπύρος Δημόπουλος πριν πει στον Γαβριηλίδη: «Εντάξει, κύριε πρόεδρε, βάλτε και τη Ζάκυνθο στην κλήρωση».

Last modified onΠέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep