«Ήταν άνεργοι επαγγελματίες»

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε η προσφυγή του Άρη για τα δελτία των τεσσάρων παικτών και το flnews ήταν εκεί.

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) η προσφυγή του Άρη στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση της έκδοσης των δελτίων των τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Η ΕΙΜ αρνήθηκε να εκδώσει δελτία για τους Ανδρέα Τάτο, Βασίλη Ρόβα, Νίκο Τσουμάνη και Λάζαρο Χαριτωνίδη, θεωρώντας πως κατατέθηκαν εκπρόθεσμα. Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος Αργύρης Λίβας, ενώ παρόντες από τον ΠΣΑΠ ήταν ο δικηγόρος Μανώλης Αλαφραγκής και ο Σταμάτης Συρίγος.

Η διαδικασία κράτησε περίπου 20 λεπτά, όπου η πλευρά του Άρη και του ΠΣΑΠ προσπάθησαν να πείσουν τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου, τον αρεοπαγίτη Δημήτρη Γεωργά, ότι οι τέσσερις παίκτες θεωρούνται άνεργοι επαγγελματίες και όχι άνεργοι ερασιτέχνες, καθώς στο παρελθόν είχαν συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια.

Σε ερώτηση της έδρας για την καθυστέρηση κατάθεσης των δελτίων, τα οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News κατατέθηκαν στις 7/9 και όχι ως τις 31/8, οπότε και έληγε η προθεσμία, ο Αργύρης Λίβας επισήμανε πως «γνωρίζαμε από την ΕΠΟ ότι θα δινόταν παράταση όπως κάθε χρόνο».

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης και αργότερα θα σας παρουσιάσει σε αναλυτικό ρεπορτάζ την υπερασπιστική γραμμή Άρη και ΠΣΑΠ...

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep