Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θα μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Πέτρος Μίχος είπε πως άτυχες στιγμές όπως αυτή κόντρα στον Πλατανιά τον κάνουν πιο δυνατό. Ο Πέτρος Μίχος είπε πως άτυχες στιγμές όπως αυτή κόντρα στον Πλατανιά τον κάνουν πιο δυνατό.

O Πέτρος Μίχος δήλωσε σίγουρος για την παραμονή του Φωκικού στην Football League.

Ο προπονητής του Φωκικού τόνισε πως η συσπείρωση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας θα φέρει τελικά τη σωτηρία της ομάδας και στιγμές όπως αυτή που δέχθηκε το γκολ ο Φωκικός τον έχουν κάνει να νιώθει πιο δυνατός.   
«Εμένα η δικιά μου τοποθέτηση θα έχει δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος έχει να κάνει με συνολική τοποθέτηση για τα παιχνίδια που είμαι εδώ. Χάσαμε τέσσερις βαθμούς μέσα στην έδρα μας και αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Με στεναχωρεί ιδιαίτερα διότι η συσπείρωση που υπάρχει, ξεκινώντας από τον πρόεδρο και την διοίκηση, τις προσπάθειες των παικτών στις προπονήσεις και τους αγωνιστικούς χώρους που αγωνιζόμαστε- και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από αυτούς - θα τους έδινε το δικαίωμα να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Εάν όμως συνεχίσει αυτή η συσπείρωση και αν ο κόσμος σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της διοίκησης και των παικτών, νομίζω ότι ο Φωκικός στο τέλος δεν θα έχει πρόβλημα και το πιστεύω αυτό ακράδαντα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσπάθεια που κάνουνε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Όσο αφορά το παιχνίδι, οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Η ομάδα η δικιά μας ξέροντας τι έχει να αντιμετωπίσει, προσπάθησε πρώτα να χαλάσει το καλό επιθετικό παιχνίδι του Πλατανιά και κατά δεύτερο να λόγω να "περάσει" αυτές τις επιθέσεις που χρειάζεται, για να καταφέρει να περάσει πρώτη μπροστά στο σκορ. Πράγμα το οποίο επετεύχθη. Ασφαλώς είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί όταν ισοφαρίζεσαι σε αυτό το λεπτό και με αυτόν τον τρόπο, αλλά έχω μάθει στην ζωή μου, τέτοιες άτυχες στιγμές να με κάνουν πιο δυνατό και αυτό ασφαλώς θα το μεταφέρω στους ποδοσφαιριστές μου. Και πιστεύω ότι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί. Εύχομαι στην ομάδα του Πλατανιά να επιτύχει τους στόχους της».
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Φωκικού μίλησε ο Βασίλης Ταμπάκης. «Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια, παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα, παρόλα αυτά εμείς σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Προηγηθήκαμε και δικαιούμασταν να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε απογοητευμένοι κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο δεχτήκαμε το γκόλ στο τελευταίο λεπτό και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε στην συνέχεια. Πρέπει από αύριο να αφοσιωθούμε στο ματς με το Πανθρακικό. Είμαστε ικανοί να πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, το δείξαμε άλλωστε και στη Βέροια, η οποία του χρόνου κατά τη γνώμη μου θα αγωνίζεται στην Ά Εθνική. Το κίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε. Δουλεύουμε με πολύ θέληση και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθει το τρίποντο που θα μας τονώσει ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2012 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep