«Κοντά στα φαβορί»

Ο Ανέστης Αναστασιάδης αναφέρθηκε στο φιλικό της Λαμίας με τον Άρη και στον στόχο των «κυανόλευκων».

 

Στην εκπομπή «AllAboutARIS on AIR» στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4 φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας μίλησε για το τεστ με τον Άρη, ενώ σημείωσε ότι στόχος της ομάδας της Φθιώτιδας είναι να μείνει κοντά στα φαβορί του πρωταθλήματος, τους «κίτρινους» και τον ΟΦΗ. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ρόστερ του Άρη:

«Όλοι είναι παίκτες με παραστάσεις από μεγάλες ομάδες. Η Football League, όμως είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία. Οι συνθήκες στα γήπεδα δεν είναι τόσο καλές, οι ομάδες παίζουν πιο δυνατά, έχει πολλές διαφορές με τη Superleague. Όποια ομάδα καταφέρει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα σε αυτές τις συνθήκες και να έχει και μια σταθερότητα στα αποτελέσματά της θα εξασφαλίσει πιο εύκολα την άνοδο».

Για το φιλικό:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες και σε ποιότητα και σε ρυθμό. Ο Άρης είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία. Έδειξε ότι έχει ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό και πλήρες και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, ένα φιλικό παιχνίδι έχει μεγάλη διαφορά από ένα επίσημο».

Για τη διαφορά στο βάθος του πάγκου ανάμεσα σε Άρη και Λαμία:

«Ο Άρης έχει μια 18αδα που θα μπορούσε να διεκδικεί την 5αδα στη Superleague όχι την άνοδο σε αυτήν. Εμείς είμαστε 14-15 παιδιά επιλογές του προπονητή και της διοίκησης. Ο προπονητής μας ήθελε να δει την ομάδα σε πλαίσιο προετοιμασίας και τους παίκτες κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να πάρουν κάποιες εμπειρίες».

Για τις εκτιμήσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Άρης, Απόλλων Σμύρνης, Τρίκαλα, Λαμία, ΟΦΗ και Σπάρτη είναι και αυτές που δίνουν και μια οικονομική ηρεμία στο πρωτάθλημα εκτός από το ότι συγκαταλέγονται στα φαβορί. Σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο Άρης και ο ΟΦΗ λόγω ονόματος και φανέλας και ιστορίας και κόσμου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά σε αυτές τις ομάδες και όποια καταφέρει να έχει μια σταθερότητα στα αποτελέσματα θα είναι και πιο κοντά στην άνοδο. Η διαίσθησή μου είναι ότι οι 5-6 αυτές ομάδες θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και επειδή έχουν οικονομική και διοικητική ηρεμία εκτός από τα δυνατά ρόστερ».

Για την εμπλοκή του ονόματός του με τον Άρη το προηγούμενο καλοκαίρι:

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Η ζωή συνεχίζεται. Καμία ομάδα δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή και οι ποδοσφαιριστές πάντα βρίσκουν κάποια ομάδα, το ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Στον Άρη ήρθαν παιδία έμπειρα και ποιοτικά».

Για το αν θα ήθελε να παίξει στον Άρη:

«Δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης».

Για την εικόνα του από τον πρώτον αντίπαλο του Άρη, την Αναγέννηση Καρδίτσας την οποία αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα:

«Είδα μια πολύ σφιχτή ομάδα που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά πίσω από την μπάλα και να βγαίνει στην αντεπίθεση με 3-4 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει. Εμείς δυσκολευτήκαμε μέχρι να μπει το πρώτο γκολ και στο δεύτερο μας πίεσαν πολύ. Θα έχει να αντιμετωπίσει ο Άρης μια σφιχτή ομάδα και δυνατή στην έδρα της από όσο θυμάμαι και από πέρσι».

Για το στόχο της Λαμίας:

«Εμάς ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε τη νοοτροπία ότι πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα παντού και την νοοτροπία ότι πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτές τις ομάδες που θα είναι μπροστά και να παλέψουμε καλύτερα από ό,τι πέρσι για την άνοδο».

Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep