Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μας άγχωσε το πλεονέκτημα»

Ο Γιάννης Μητσέας μίλησε για την ανάγκη να απομακρυνθεί ο Θρασύβουλος γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιάννης Μητσέας μίλησε για την ανάγκη να απομακρυνθεί ο Θρασύβουλος γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Ο Γιάννης Μητσέας τόνισε πως όσο κυλούσε ο χρόνος και ο Θρασύβουλος δεν έφτανε στο γκολ παρότι έπαιζε με παίκτες παραπάνω μεγάλωνε και το άγχος τους.

Το άγχος που υπήρχε λόγω της ανάγκης των βαθμών μεγάλωσε όταν απέκτησαν και το πλεονέκτημα όπως τόνισε ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου στην συνέντευξη Τύπου.
«Πίστευα πως θα το παίρναμε σήμερα το παιχνίδι αφού είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Χρειαζόμασταν πάρα πολύ τους βαθμούς για να φύγουμε από την ζώνη του υποβιβασμού γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά συνεχίζουμε.
Πως λειτούργησε σήμερα το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχατε απέναντι στην Καλλιθέα;
Σαφώς είναι πιο εύκολο να πιέσεις τον αντίπαλο, αλλά από την άλλη πλευρά όταν δεν έρχεται το γκολ και περνάνε τα λεπτά μεγαλώνει το άγχος. Πιστεύω αυτό συνέβη και σήμερα γιατί αγχωθήκαμε ενώ μπορούσαμε να σημειώσουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep