Επέμβαση ο Νάστος

Ο μέσος του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς και θα λείψει περίπου 3,5 εβδομάδες.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Πέμπτη (15/09) ο Ανέστης Νάστος. Ο μέσος του ΟΦΗ υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς - αρχόμενη βουβωνοκήλη και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα μπει σε φουλ ρυθμό σε 3,5 εβδομάδες. Η σχετική ενημέρωση:

«Ο Ανέστης Νάστος υποβλήθηκε σήμερα (Πέμπτη 15/9) σε προγραμματισμένη επέμβαση στους κοιλιακούς-αρχόμενη βουβωνοκήλη, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Την επέμβαση έκανε ο Γενικός Χειρούργος και μέλος του ιατρικού τιμ, του ΟΦΗ Νίκος Ζερβάκης, στην Ιντερκλίνικ. Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, είναι ότι ο παίκτης θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς σε 3-3.5 εβδομάδες».

Σε ό,τι αφορά στον Ίμπαν Ράντι, προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (15/09) και υπολογίζεται για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό. Ο μέσος από την Ισημερινή Γουινέα ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες. Σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκε ο Μπολάκης, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι τραυματίες, Μπουρσέλης, Κομεσίδης.

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep