Η θέση του δήμου Χανίων

Καλύτερη συνεργασία των ομάδων για τη χρήση του γηπέδου Περιβολίων ζητά ο δήμος Χανίων

Το φιλικό του ΑΟ Χανιά με τον Κισσαμικό την Τετάρτη (14/9) ανέδειξε το γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη, με τον δήμο Χανίων να παίρνει θέση. Το γήπεδο Περιβολίων χρησιμοποιείται ως έδρα από τρεις ομάδες (ΑΟΧ, Κισσαμικός, Πλατανιάς) και από τον δήμο Χανίων επισημαίνεται, με επίσημη ανακοίνωση, πως πρέπει να υπάρξει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ τους, αλλά και τήρηση των κανόνων και των υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αναφορικά με την παραχώρηση του Γηπέδου Περιβολίων από τον Δήμο Χανίων επισημαίνονται τα εξής:

Για πρώτη φορά επετεύχθη φέτος έπειτα από συνεννόηση με τις τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες Α΄ και Β΄ κατηγορίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Πλατανιά, Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικού) η από κοινού χρήση του Γηπέδου Περιβολίων.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και όλοι να σεβαστούν την τήρηση των κανόνων και των υποχρεώσεων τους, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του Γηπέδου. Κοινός στόχος, άλλωστε, είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου και του αθλητικού πνεύματος στον τόπο μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep