«Είμαστε καλύτεροι από τον Αχαρναϊκό»

Αισιόδοξος ότι ο ΟΦΗ θα προκριθεί στη Νέα Σμύρνη είναι ο Μανώλης Ροβίθης

Αν είχε μετρήσει το γκολ που πέτυχε, θα είχε γίνει ο ήρωας του αγώνα για τον ΟΦΗ, αλλά ο βοηθός έδειξε πως η μπάλα βγήκε πριν το γύρισμα του Μιλοσάβλιεφ. Ο Μανώλης Ροβίθης παρά το 0-0 με τον Αχαρναϊκό, επισήμανε πως ο ΟΦΗ θα πάρει την πρόκριση, γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Για την επίμαχη φάση, ο νεαρός επιθετικός ανέφερε ότι «δεν έχω άποψη για το αν βγήκε η μπάλα».

Για το παιχνίδι τόνισε ότι «έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, όπως θα είναι όλα τα παιχνίδια της Β' Εθνικής. Ενα κλειστό ματς, στο οποίο πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να κερδίσεις».

Ενώ για τον επαναληπτικό της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, υποστήριξε: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Αχαρναϊκό και πρέπει να τους πιέσουμε περισσότερο στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζουμε σε ένα καλό γήπεδο, όπως είναι αυτό στη Νέα Σμύρνη και μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις».

Τέλος, για την ετοιμότητά του, σχολίασε: «Δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Για την κατάσταση που είμαι, προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα».

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 10:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep