Με 19 στην Κρήτη

Η αποστολή του Αχαρναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς είναι ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου αντιμετωπίζει την Τετάρτη (14/09, 16:00 ΟΤΕ) τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και παρά τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, που του αφήσει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «32».

Ο τεχνικός, Δημήτρης Αρναούτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καραντασιάδη, τον τραυματία Ντούνγκα και τον Βραζιλιάνο Τζέφερσον του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί. Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι στο ρόστερ δεν θα βρίσκονται εν τέλει και τα αδέρφια Οδυσσέας και Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, οι οποίοι μετείχαν στην προετοιμασία.

Σημειώνεται ότι στη 19άδα βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Αποστολίδης, Τσεμπερίδης, Τζιώρας, Γουέρε, Ζαχαρός, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Ντάγκρας, Ψιάνος, Πλαβούκος και Παπανικόλας.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Ψύχος, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Αναστασίου, Μαρής, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Τζιώρας, Γουέρε, Ματσούκας, Ζαχαρός, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Ντάγκρας, Ψιάνος, Πλαβούκος, Παπανικόλας.

Last modified onΤρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 23:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep