«Έτοιμη με την έναρξη»

Καλή εικόνα παρουσίασε και κόντρα στην Αναγέννηση η Λαμία

Την προετοιμασία της θα προσαρμόσει η Λαμία, ανάλογα με την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη. Αυτό τόνισε ο γυμναστής των «κυανόλευκων», Γιώργος Αδάμ, μετά τη φιλική νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0.

«Ήταν ένα ματς προετοιμασίας. Εμείς κοιτάμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Η εικόνα της ομάδας για μια ακόμη φορά ήταν καλή. Ετοιμαζόμαστε για να έχουμε ένα καλό σύνολο για την έναρξη. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 25/9, αυτή την ενημέρωση έχουμε. Αλλιώς θα αλλάξουμε τον προγραμματισμό μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Star Λαμίας.

1 comment

  • ΓΑΒΡΙΗΛ
    ΓΑΒΡΙΗΛ Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 23:49 Comment Link

    Επειδή κατάγομαι από τη Λαμία και έτυχε λόγω επίσκεψης να δώ τον αγώνα με την Καρδίτσα, μιας και μένω μόνιμα στην Αθήνα, εκείνο που διαπίστωσα, είναι ότι έχουμε καλή ομάδα, αλλά πρέπει κατά τη γνώμη μου ειδικά ο Βασιλόγιαννης, να γίνει ποιό ομάδικός, αφού το άθλημα από μόνο του λογίζεται ως ομαδικό. Εάν λοιπόν βελτιωθεί σ΄αυτό τον τομέα ο συγκεκριμένος παίκτης, όπως και ο Βάντερσον επίσης από αριστερά ,αλλά σε μικρότερο βαθμό, πιστεύω πως ειδικά σε κόντρα επιθέσεις η ομάδα μας θα κεντάει επιθετικά. Κατά τα άλλα ομολογώ πως σε γενικές γραμμές έχουμε πολύ καλή ομάδα και με ομαδικότητα, αποφασιστικότητα και προπάντων ηρεμία, μπορούμε να είμαστε ένας από τους βασικούς διεκδικητές ανόδου τη φετεινή χρονιά, έστω κι άν υπάρχουν πολλά φαβορί.,

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep