«Να ανεβάσουμε τον Άρη»

Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει φτιάχνει ο Άρης, σύμφωνα με τον Σωκράτη Διούδη

Φαβορί και στο γήπεδο πρέπει να αποδείξει ότι είναι ο Άρης, για να επιστρέψει στη Super League, όπως τόνισε ο Σωκράτης Διούδης. Ο 23χρονος τερματοφύλακας μίλησε στον Arena fm για την πορεία της προετοιμασίας και τους στόχους των «κίτρινων». Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Έχουμε κάνει μια αρκετά καλή ομάδα για τα δεδομένα της Football League, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας, να δουλέψουμε και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ο στόχος ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί, αλλά ο καθρέφτης είναι το γήπεδο εκεί πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε φαβορί.

Ο κόσμος βλέπει ότι φτιάχνουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Μέσα από τα δυνατά φιλικά δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ο κόσμος θα είναι κοντά μας.. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ ΑΕΚ, ΠΑΟ είναι έτοιμοι να μπουν στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι με τα παιχνίδια λύνονται τα πόδια μας.

Εγώ έκανα μια επιλογή να έρθω να βοηθήσω την ομάδα, σε μια φάση ανάκαμψης. Θέλω να βελτιώνομαι μέσα από τα παιχνίδια. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο Άρης σαν ομάδα σαν όνομα πρέπει να πρωταγωνιστεί στη Super League. Αυτήν τη στιγμή είμαστε στη Football League και πρέπει να ανεβάσουμε όσο πιο γρήγορα την ομάδα.

Στόχος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα και κάποια στιγμή να ξαναδοκιμάσω στο εξωτερικό όπου η πρώτη εμπειρία δεν ήταν αυτή που ήθελα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep