Κράτησε ο Αχαρναϊκός

«Λευκή» ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Αχαρναϊκού. 4ο διαδοχικό 0-0 οι «πράσινοι».

Απέναντι σε ομάδα της Super League κοντραρίστηκε το Σάββατο (03/09) ο Αχαρναϊκός. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία τους απέσπασαν 0-0, αποτέλεσμα που έχουν φέρει και στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο πρώτο 45λεπτο έχασαν ευκαιρίες με τους Βλάχο, Κόρμπο, ενώ στο 37' ο Αποστολίδης έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα σε σουτ του Φούντα. Το ίδιο έκανε και στο 54' σε σουτ του Ολαϊτάν.

Η ομάδα του Μενιδίου απείλησε στο 66' με τον Γουερέ, αλλά από την άλλη πλευρά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση ένα σουτ του Ολαϊτάν στο 85'. Σημειώνεται ότι το ματς αυτό ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς οι εισπράξεις θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό του Λεωνίδα Κουτσούκη, ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να μεταβεί στη Βοστώνη για θεραπεία. Το θετικό είναι ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Θεοδωρόπουλος), Πατσατζόγλου, Οικονόμου (55’ Γκιοατά), Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος, Κρητικός (46’ Πινιώτης), Καθάριος, Φούντας (81’ Αντωνακόπουλος), Ολαϊτάν, Αργυρόπουλος (67’ Ενγκόγκ).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Τζιώρας, Ματσούκας. Αγωνίστηκαν και οι: Ψύχος, Τσαλικίδης, Παπανικόλας, Καραντασιάδης, Ψιάνος, Γουερέ, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Πλαβούκος.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 03:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep