Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ακυρώθηκε η εκδρομή τους

Δεν θα ταξιδέψουν οι φίλοι του Πανθρακικού στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα.

Τα οικονομικά προβλήματα θα κλείσουν ακόμη μια φορά την πόρτα στους αγώνες της Football League και παράλληλα στα όποια έσοδα θα μπορούσε να έχει η ομάδα του Αγροτικού από την προσέλευση οπαδών του Πανθρακικού. H ΠΑΕ της Κομοτηνής έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας για το ενδιαφέρον που έδειξαν να συμπαρασταθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Football League απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημερώνει πως ο αγώνας της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανθρακικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει: « Σε εφαρμογή των διατάξεων Α. του (ΑΡΘΡΟΥ 11 παρ. 8) της οικονομικής εγκυκλίου και Β. του ΚΑΠ άρθρου 26 παράγραφος 2(γ) ο εν΄ θέματι αγώνας της Football League ΟΠΑΠ που είχε προγραμματισθεί να διεξαθεί την Κυριακή 01.04.2012 και ώρα 16:00 στο Γήπεδο ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστήρ – Εύοσμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.»
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της για το ενδιαφέρον που έδειξαν ώστε να παραβρεθούν στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής και να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το απόγευμα της Τετάρτης όπου στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής υποδεχόμαστε τον Φωκικό.

.

* Να σημειωθεί ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βαγγέλη Κοντογουλίδη, Χρήστο Μίνγκα και Αχιλλέα Σαρακατσάνο.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2012 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep