Επίσημα ο Σουλέ

Ο Χαλιφά Σουλέ (δεξιά) με τον ατζέντη του, Στέλιο Βραδέλη Ο Χαλιφά Σουλέ (δεξιά) με τον ατζέντη του, Στέλιο Βραδέλη

Ο Χαλιφά Σουλέ ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ.

Την τρίτη του μεταγραφή μετά τους Ροβίθη, Αντουκόρ επισημοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (02/09) ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Χαλιφά Σουλέ για τον οποίο νωρίτερα σας ενημερώσαμε πως υπέγραψε συμβόλαιο. Ο διεθνής με τις Κομόρες μεσοεπιθετικός, μάλιστα, τόνισε ότι οι Μπεν, Γιουσούφ τού είπαν τα καλύτερα για την ομάδα του Ηρακλείου.

Όπως σημείωσαν οι «μελανόλευκοι», έχει στην κατοχή του γαλλικό διαβατήριο, είναι πολύ γρήγορος με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση για τις θέσεις «8» και «10». Έχει γεννηθεί στις 12 Νοεμβρίου 1990 και από το 2012 έπαιζε στη Μπεζιέρ. Είναι 8 φορές διεθνής με τις Κομόρες.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Χαλιφά Σουλέ, αναφέρει:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 26χρονος διεθνής με τις Κομόρες Χαλιφά Σουλέ. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ και τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο».

«Μου είπαν τα καλύτερα ο Μπέν και ο Γιουσούφ»

Ο Χαλιφά Σουλέ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925. gr ότι «ο Μπέν που είναι φίλος μου, μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ, όπως και ο Γιουσούφ. Για το γήπεδο, τον κόσμο και την ομάδα γενικά. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό του ΟΦΗ. Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλάμπ, με προοπτική να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας και θέλω και εγώ να συμμετάσχω στην προσπάθεια αυτή. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep