Ενίσχυση από Πανιώνιο

Ο Παναιγιάλειος συζητά με τον Τσιλιγκίρη και αναμένεται να αποκτήσει τους Βλάχο, Μπλέτσα.

Η αγορά του... Πανιωνίου απασχολεί, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Αιγίου θέλει ενίσχυση και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δύο ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων» μόλις μείνουν ελεύθεροι θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησής τους. Ο λόγος για τον Κώστα Βλάχο και τον Γιώργο Μπλέτσα.

Ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός, Κώστας Βλάχος την περσινή σεζόν είχε 1 συμμετοχή με τον Πανιώνιο, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-15 έπαιξε σε 13 αγώνες με τον Φωστήρα. Μετρά, επίσης, συμμετοχές με του Νέους ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Μπλέτσα, ο 21 ετών μέσος την αγωνιστική περίοδο 2014-15 είχε 19 συμμετοχές και 3 γκολ με τη Ζάκυνθο, ενώ πέρυσι κατέγραψε 1 συμμετοχή με τον Πανιώνιο.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της «μαύρης θύελλας», το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι γίνονται επαφές με τον Ηλία Τσιλιγκίρη που έμεινε ελεύθερος από τον Αιολικό και πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Πανελευσινιακού χωρίς οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Last modified onΔευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep