Ανήμερα τα εισιτήρια

Από 5 έως 15 ευρώ τα εισιτήρια του φιλικού Άρης - Ξάνθη.

Την Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή (28/08, 19:00) ο Άρης σε νέο φιλικό παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» έκαναν γνωστό ότι τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία λίγες ώρες πριν τη σέντρα και κοστίζουν από 5 έως 15 ευρώ. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της Κυριακής (28/08) με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00). Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3 και 10 ευρώ στη Θύρα 2 και 15 ευρώ στη Θύρα 7 (η Θύρα 9 θα παραμείνει κλειστή) και θα αρχίσουν να διατίθενται το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι, όπως στα προηγούμενα ματς, έτσι και στο φιλικό με την θρακική ομάδα δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνονται και την Κυριακή (28/08), την ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη, από τις 13:00 έως τις 17:30 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας γίνονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητο είναι το ΑΜΚΑ, καθώς και η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι και φοιτητές), για τους οποίους –ως γνωστόν- υπάρχει έκπτωση 20% (οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι δεν ανήκουν σε κάποια από τις προαναφερόμενες ειδικές κατηγορίες, έχουν έκπτωση 10%), απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού στοιχείου».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep