Ενδιαφέρον για Γκένκοφ

Στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Βούλγαρος επιθετικός

Παίκτη για την επίθεση αναζητά ο Άρης και στα υπόψη βρίσκεται ο Τσβετάν Βαλεντίνοφ Γκένκοφ. Ο 32χρονος Βούλγαρος φορ έχει μείνει ελεύθερος από την Ντενιζλίσπορ στην Τουρκία και έχει προταθεί στους «κίτρινους». Είναι ένας έμπειρος παίκτης, που έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λοκομοτίβ Μέζντρα, μετρώντας σε τρία χρόνια 72 συμμετοχές και 39 γκολ. Το 2004 μετακόμισε στη Λοκομοτίβ Σόφιας και μέχρι το 2007 έπαιξε σε 86 ματς με απολογισμό50 γκολ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ντιναμό Μόσχας, όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2010. Για έξι μήνες δόθηκε δανεικός στην πρώην ομάδα του, Λοκομοτίβ Σόφιας, πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 26 παιχνίδια. Το 2011 πήρε στη Βίσλα Κρακοβίας όπου έμεινε δύο χρόνια (55 συμμ/17 γκολ). Στη συνέχεια επέστρεψε στη Βουλγαρία και τη Λέφσκι Σόφιας, όπου σε ένα χρόνο είχε 27 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα πέντε φορές.

Από το 2014 ο Γκένκοφ αγωνίζεται στην Τουρκία και τη Ντενιζλίσπορ, με απολογισμό 50 αγώνες και 16 τέρματα. Με την εθνική Βουλγαρίας μετρά 18 συμμετοχές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep