«Διαφορετικά στη Β' Εθνική»

Το «δέσιμο» απασχολεί τον Νίκο Νιόπλια που θέλει φιλικά με ομάδες που θα παίξουν πιο κλειστά σε σχέση με τον Πλατανιά.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Πλατανιά και ο Νίκος Νιόπλιας διαπίστωσε ότι η ομάδα του έχει δύναμη, αλλά απαιτείται να αποκτήσει «δέσιμο» και να κοντραριστεί με απέναντι σε αντιπάλους που θα παίζουν πιο κλειστά. Όπως είπε:

«Ήταν ένα καλό ματς για μας. Σιγά-σιγά γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε ακόμα χρόνο και αυτό είναι καλό. Παίζουμε φιλικά παιχνίδια με καλούς αντιπάλους, αλλά θέλουμε και ομάδες που παίζουν πιο κλειστά, γιατί αυτό θα το βρούμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Απο δύναμη είμαστε πολύ καλά. Τώρα μας ενδιαφέρει το δέσιμο της ομάδας. Θα βρούμε ένα κορμό. Μέχρι τώρα βαδίζουμε καλά. Εχουμε κάνει αρκετό καιρό προπόνησης και χρειαζόμαστε παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό. Ήμασταν καλοί αλλά και ο αντίπαλος βοήθησε σε αυτό, γιατί επιχείρησε να παίξει ποδόσφαιρο. Στην Β' Εθνική τα παιχνίδια που θα δώσουμε, θα είναι διαφορετικά».

Για τις μεταγραφές δήλωσε: «Ψάχνουμε ακόμη 1-2 κινήσεις για το ρόστερ, ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναικό, είπε: «Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, αν γίνει το παιχνίδι. Θα πάμε με ένα κορμο σε αυτό το ματς».

Ευχές ανόδου από Παράσχο

Πριν τη σέντρα του φιλικού ο ΟΦΗ τίμησε τον Γιώργο Παράσχο για την προσφορά του στην ομάδα του Ηρακλείου. Εκ μέρους της ΠΑΕ ο Δημήτρης Αποστολάκης παρέδωσε στον προπονητή του Πλατανιά μία ανθοδέσμη με τον ίδιο να λέει: «Έύχομαι γρήγορα στην Σούπερ Λιγκ». Στις δηλώσεις του έδειξε συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου και σημείωσε:

PARA

«Ο ΟΦΗ είναι μια απο τις 2-3 ομάδες σταθμούς που έχω περάσει. Για αυό και πάντα παρακολουθώ και ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ευχαριστώ τον κόσμο για το σεβασμό απέναντι μου. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που έχει λύσεις και θα πρωταγωνιστήσει στην Football league».

«Δείξαμε πολύ καλή εικόνα»

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Κέβι Χίσι ανέφερε: «Ο ΟΦΗ έδειξε πολύ καλή εικόνα ομάδας, για περίοδο προετοιμασίας. Ήμασταν πολύ καλοί και πιστεύω ότι ο κόουτς είδε αυτά που ήθελε να δεί. Για περίοδο προετοιμασίας, πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλή εικόνα. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναικό, με τον οποίο κληρώθηκε στην πρώτη φάση ο ΟΦΗ υπογράμμισε: «Άλλο επίσημο και άλλο φιλικό παιχνίδι. Πιστεύω πάντως ότι θα ανταπεξέλθουμε και στο Κύπελλο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για αυτό το παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 03:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep