Νίκη και... Αποστολόπουλος

Φιλική νίκη (3-0) του ΑΟ Χανιά απέναντι στον Άρη Σούδας. Πολλές οι δοκιμές.

Σημάδια βελτίωσης έδειξε ο ΑΟ Χανιά στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη (24/08) απέναντι στον Άρη Σούδας. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 3-0, με τον τεχνικό, Αντώνη Δρακόπουλο να προχωρά σε πολλές δοκιμές και να μένει ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρόνο συμμετοχής πήρε ο 23χρονος επιθετικός, Κώστας Αποστολόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό και στο παρελθόν έχει περάσει από Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό. 

Ta τέρματα των «κυανόλευκων» σημείωσαν οι Φράνκο, Σταματής, Λύρας. Χρόνο συμμετοχής, μεταξύ άλλων, πήρε ο τερματοφύλακας, Παπουρτζής από τη Νίκη Βόλου, ο στόπερ Κοζάκης από τον Θεσπρωτό και ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Παπουρτζής, Μανίκος, Κοζάκης, Βοσνακίδης, Φράνκο, Γκεμίσης, Μαργαρίτης, Αποστολόπουλος, Βαρούχας, Νέρο, Σταματής. Έπαιξαν και οι: Καζάκος, Λαμπάκης, Ζέρης, Κρασουδάκης, Αναστασιάδης, Λύρας, Γ. Χρυσός, Μ. Χρυσός, Κοκολάκης, Ζενούνης και δύο ακόμα υπό δοκιμή.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 03:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep