Το «πάλεψε» ο Άρης

Μπροστά σε 13.000 θεατές ο Άρης γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-1) από την ΑΕΚ.

Πολύ ωραίο ματς έγινε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, κυρίως από το 60' και μετά, οπότε και πίεσαν για να μειώσουν και ακολούθως για να ισοφαρίσουν.

Η Ένωση προηγήθηκε στο 16' με τον Μάνταλο. Ο διεθνής χαφ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και σκόραρε (0-1). Ο ίδιος παίκτης στο 21' με υπέροχο ψαλιδάκι έβαλε την ομάδα του με δύο γκολ μπροστά (0-2).

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν εντυπωσιακός και προχώρησε σε μια σειρά από εξαιρετικές αποκρούσεις στο πρώτο 45λεπτο, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στο δεύτερο μισό.

Η ΑΕΚ στο 53' είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ του Μπακασέτα, με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να μειώνουν σε 2-1 στο 68'. Ο Ανάκογλου έβγαλε τη σέντρα, ο Ιντζίδης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίτυα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Άρης ήταν καλύτερος, πίεσε για το 2-2, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Τσουμάνης (86') και Ντόγος (92') σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ρόβας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Αντρέου, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Ίλιτς. Έπαιξαν και οι: Παυλίδης, Νέτο, Καπνίδης, Ανάκογλου, Ν' Λουντούλου, Αναγνωστόπουλος, Σωτηριάδης, Βουτσιάς.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμέϊδα. Έπαιξαν και οι: Μπακάκης, Πέκχαρτ, Κολοβέτσιος, Πατίτο, Τζανετόπουλος, Μανωλάς, Ντίας

Last modified onΤετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep